2010-01-24

Mysig helg!!!

Helgen har varit super!! Mathias har varit ledig & vi har varit tillsammans alla & gjort kuliga saker & tagit det lugnt!!!

Lördag var vi på Aquarena i Söderhamn med Lotta Leo & Folke. Det var super mysigt & Olle var hur duktig som helst. Han hakade på njutishuliganerna & sprang upp & ner till vattensutchkanan flera gånger, åkte till&med på mage medans vi stod nere & vinkade!!! :) Olle gjorde debut på trampolinen ner i den djupa basängen, men det blev bara en gång :) Måste öva på att flyta på armkuddarna för han tyckte det var läskigt att hamna under vattnet.... )Mathias låg i & tog emot honom) Sixten & Axel var kanonduktiga dom oxå!!! dcet var tur vi hade med en kräkpåse i basängen för sigge kom under vattnet & fick kallsup vilket resulterade i en kräk (liten faktiskt) sen var det lugnt resten av vistelsen. Lite varma chips & festis sen i plurret igen. Olle & Sixten duschade med mig & Axel med Mathias. Vi bastade & duschade vilket oxå gick bra... Frukt är bästa mutan för att få stanna en extra liten stund i bastun!! :)

Lunchade med familjen Palm på McD & sedan åkte vi över på Barnens hus för att kolla på en ny bilstol till Olle. Det blev en Britax med bra nackstöd. Olle somnade på vägen hem & Lotta hade rätt om att det fångade upp huvudet jättebra & han satt/sov som en kung i stolen. Värt alla 1375kronorna. Axel & Sixten fick provsitta en Brio tvillingvagn som vi funderat på att köpa ganska länge eller ja funderat på att vi ska köpa längre fram... Nu hade dom bara 2 stycken kvar av 2009års model & ville bli av med dom & vi fick med sufflett på köpet... Sparade 700kr men gjorde ju ändå av med 1995 på självaste vagnen... Men som sagt.. Vi SPARADE ju 700kr :)))) När vi kom hem myste vi på, barnen somnade relativt tidigt & vi kollade på Johan falk filmen som går ikvaäll.. Bra den!! Se den!! Vi käkade bakade potatis med kräfstjärtsröra & vitlöksbröd.. GOTT!!

Idag har vi slappat, lite sovmorgon då alla sov till 8.
Måste ju få sovmorgon någon dag & nu bestämmer jag att söndagar ställer vi ingen klocka!!! Annars ställer vi ju klockan på senast 07.00 för att koppla mat på sixten, varje dag! krukset är att alla ungar vaknar av att vi är uppe & skrotar, annars hade man ju kunnat lägga sig igen, men så blir det inte. Vi kliver oxå upp tillsammans varje gång.. En tar Siggemat & frukostiframplockning, en tar pyjamas/kläder/blöjor... PÅ det sättet är vi färdiga för dagens utmaningar snabbare (läs snabbare!! inte snabbt!!!)
Jag & Tvillingarna plockade fram nya vagnen & testkörde den. Gick ner till hemköp & köpte fruktpuré burkar till Sigges matblandning som tagit slut. Gick förbi fåglarna på lillfjärden & lite fönstershopping på vägen hem...

Hemma hade Olle & Mathias byggt enn fort med snögrotta intill lekstugan.. Vi såg dom inte utan blev skrämda då vi kikade vart dom var någonstans.. Axel tyckte det såg helfestligt ut med grottan :)

PÅ em var jag & Olle på Bio, Alvin & gänget 2. Han var väl inte så entusiastisk, men vi satt hela filmen trots att Olle råkade tappa ut allt godis efter halva... Typiskt! :)

Smörstekt ABORRE till middag & snart bär det av för amthias till Igge & spela Innebandy match. Tror han är lite nervös, var ju nåt år sen sist...

Inga kommentarer: