2009-01-29

Te & semla


Ser ni.. Vilken duktig kille!! Sitter alldeles själv... Detta foto togs förra veckan så idag sitter han mer upprätt..

Idag har vi varit på barnavdelningen. Vägt & tagit Rs-vaccin, inte populärt.
Idag vägde lillprinsen 6280g. Inte så otippat då han la av ett storlass direkt efter förra vägningen 6290g för en vecka sedan.. Då sjönk nog vikten med 2hg.. Så vi är ändå ganska nöjd.. Har ju inte tappat iallafll.. Idag var han Nyskiten... ;)

Nu slutar vi med Impugan-kissmedicin. Den 13/2 ska vi på Hjärtkontroll & då får vi utvärdera hur det gått...
Vi har oxå slutat med Gaviscon då vi börjat med magmedicin Nexium & hoppas på en förändring.. Nätterna går ju över förväntan då han sover som en prins men det blir sena kvällar & tidiga mornar... Väldigt mkt kräk på morgonen.. Men det har det ju alltid varit....
Ökar på rapsoljan för att få honom att bajsa lättare & bjuda på lite mer kallorier.. Dr T tycker han har allt för smala ben.. Som små stickor som Lena sa =) Men det finns faktiskt något veck under rumpan om man tittar noga... Det är inte längre bara "käkben & rövhöl" kvar om jag får säga...

Tog en saturationskoll & blev lite nervös då den visade 84.. Men det var med en fingerklämma & dålig kurva.. Bytte till en sån som man tejpar på foten som vi använder hemma & hux flux 99% HÄRLIGT!!!

På eftermiddagen tog Jag Olle & Axel bilen & åkte till Erika Nils & Valter & lekte.. Så himla mysigt!! Båda bernen var lite reserverad i början men efter några minuter var dom varma i kläderna =) Blir ju lite så när man aldrig träffar annat folk.. Men till våren/sommaren ska vi ta igen det!!! Då ska vi umgås & ta igen allt vi missat med alla!!! Så var beredda alla nära & kära =))

Nu ska vi dricka te & ja Mange, vi ska dela på en semla.. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad duktig han är Sixten ;) han hänger ju med brosan! Snart syns vi Erica vad kul det ska bli tusen kramar olivia

Anonym sa...

Hej Familjen !

Vad duktiga ni är och
Vad kul det är att följa bloggen.

Hjalmar blir mer och mer lik tvillingarna ju fler foton jag ser på dem. Inte så konstig då papporna blir tagna som tvillingar de med:)

Många kramar från Styrsö