2009-01-07

Axel på sjukhuset

Axel blev inlagd idag, Doktorn tyckte att han lät mycket mer obstruktiv & ville ha honom kvar för lite inhalationer.. Så idag har Bröderna legat tillsammans på sal 9 & inhalerat.. Man har tagit nya crp som visar att det håller på att vända.. Axel på 10 & Sixten på 70, fortfarande högt men på väg ner.. Det är vi tacksamma för!! Hoppas det fortsätter så!!

Inatt ska Mathias sova hemma sa dom på avdelningen, att det var ingenting att fundera på utan mer av en order! Man sover ju inte så mycket när man är med Sixten på sjukhuset för han äter ju var 3e timma & inhalerar varje.. & om Axel nu oxå ska sova där skulle det inte bli så mkt sömn alls.. Dom sa att en barnskötare skulle ha dom.. Men det kändes inge bra.. Axel är ju inte van att vara på sjukhuset & bli lämnad där första natten när han sjuk hade inte blivit nå bra.. Killarna hade dessutom väckt varandra hela natten..

Men men nu blev det inte så.. Mathias kommer hem & tar med sig Axel som blir utskriven ikväll, crp:t har ju vänt & febern börjat gå ner.. Den hemska hostan har blivit bättre av alla inhalationer.. han har ju faktiskt sovit ganska bra nu dom 2 sista nättrena så det ska nog gå bra.. I värsta fall får vi ta med honom in igen imorgon & inhalera lite till..

I natt blir det första natten som vi får sova tillsammans i vårt nya fina sovrum på 2 månader.. När Sixten är hemma sover vi varannan natt i gästrummet med honom eftersom han ska matas var 3e timma & vaknar ofta på morgonen & kräks & hostar mkt.. Blir att han väcker alla i sovrummet då & därför är det bättre att dela på sig så man får sova då det inte är ens tur att mata..

Idag har vi tittat på Emil & griseknoen säker 5 gånger.. Jag vill se Elin säger Olle.. lite svårt att skilja på Emil & Elin =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott nytt år på er! Hoppas pojkar och mamma snart mår bättre!
/Ingela, Fredrik och Tilde