2009-01-08

Ska pappa åka bort???

När Mathias kom till Sixten i morse tyckte han att killen var mkt sämre.. Men så blir det ofta då vi lämnar bort honom, inget illa menat mot någon, men vi vet ju hur vi ska göra för att han ska må bra, iallafall när han är "frisk" & nu när han är sjuk blir det ju lite meckigare men dom "vardagliga sysslorna" som bolla suga suga & åter suga får inte "glömmas" bort!!

Personalen hade tyckt det vart lite lurigt då han sjönk till 85% sat & hade givit honom syrgas.. Sug sug sug först & se vad som händer.. Fukta näsan, vänd på honom, bolla, byt ställning, inhalera, blir det inte bättre.. ge honom syrgas!! Så skulle vi ha gjort.. Det finns ju en anledning till att han sjunker.. Slem!! Som måste bort..
Pulsen hade ju oxå sjunkit till 70.. Det är ju därför vi ska göra inspelningar på honom var 3e månad för vilo pulsen är för låg det är hans egna lilla grej.. Men 70 är inte lågt jämfört med 48 vilket han hade legat på en sväng under en natt i Gbg & det klarade han ju oxå av..

Vi är jättetacksamma för allt hjälp vi får & känner oss i trygga händer!! Vi sover gott om natten..Vi känner oxå att vi & vår lilla kille är omtyckt & tro det eller ej så när man väl ligger på sal & accepterat att lillskrutten återigen är sjuk så har vi faktiskt ganska mysigt =) Vi har fått en stor familj med många extra "Mormosar" Det är det inte alla som har..
Tack till alla som gör vår tid på sjukhuset till något mysigt!!!

Mathias smet iväg till den rätta Mormorn ikväll för att klippa håret.. Man vet ju inte vad som händer.. Drar vi iväg med Sigge vet man ju inte hur lång tid det kommer att ta & då är det ju inte kul att se ut som en grottmänniska.. Inte heller om man ska åka till Tänndalen & åka skidor Dricka öl & gå på afterski Torsdag - Söndag nästa vecka =)

Sigge jag tror Pappa vill att du skyndar på att bli frisk för han vill nog gärna åka på denna Grabbweekend!!

Inga kommentarer: