2009-01-13

EN KANONDAG!!

Äntligen hemma!! Jippiiii!!
Har du ett öra där??

Ja, och du en näsa där!!

TÅRTA!




Här tar vi igen lite mys i soffan med julklappströjor från kusin Hjalmar.























Nu är alla prinsar hemma igen!! Åh va härligt att sitta i soffan nu & veta att alla pojkar sover gott hemma!! I natt ska jag & Sixten sova tillsammans.. Äntligen!!
Dagen började bra.. Olle vaknade kl 06.30 i sin säng & somnade om i mammas säng.. Axel vaknade 07.30 & vi klev upp så Olle kunde sova vidare. Passade på att duscha & tvätta håret.. Visste ju att det inte skulle finnas tid till det senare.. Vi käkade frukost & kl 9.00 kom Lena! Vid 10 drog jag & Olle ner på stan & plockade ut tårtan vi beställt. Köpte skidvalla på Intersport & en liten traktor till den "nya" lilla skrutten.. Sedan åkte vi upp på sjukhuset, på väg till avd 19 stannade vi till på BB & bad en personal överlämna den lilla traktorn.. Sedan bar det iväg till sal 9. Varje sal har en speciell seriefigur på dörren, men nu kommer jag inte ihåg vilket det var denna gång.. Sixten & pappa var inte där, men kom snart tillbaka från en narkosbedömning inför Byte från Peg till knapp & en liten justering på ögat (trånga tårkanaler).. Vi fick backa bandet, för narkos var inte så sugen att ta & söva vår lilla hjärtsjuka kille.. Så nu väntar vi på en tid i Uppsala i februari mars någon gång.. Det är helt ok..Iallafall så packade vi ihop våra saker & sa hej till alla "Mormosar" & åkte hem!! Vilken lycka!!

Hemma så fick Sixten mat av Lena & vi andra käkade blodpudding & Axel sov.. Senare då alla var vakna firade & frossade vi i vår blå prinstårta =)

Skalade potatis & bjöd familjen på Potatismos & ungsstekt falukorv till middag & kl 19 sov Olle & Axel gott på sina kuddar. Nu 21.00 ligger Sigge fortfarande & skruvar på sig.. Ovant att vara hemma igen..
En kanon dag!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att höra o se. Fina bilder... mys på innan en familje medlem drar till fjällerna:)

Kramar Susanneps Johan hälsar... han packar.ds

Anonym sa...

Hej på Er
En sån fröjd för ögat att se Era tre goa killar tillsammans igen. Det är ju så det skall vara.
Har varit inne och läst på Er blogg nästintill varje dag. Beroendeframkallande. Jättekul att se Er och höra från Er så TACK snälla goa ni för julkortet. Blev jätteglad. Har ni fått vårt julkort? Har du samma mailadress som i somras så ska jag maila lite bilder från oss.
Önskar Er en mysig kväll och en god natt tillsammans.
Många varma kramar från Rödlunds

Elin och Peter sa...

Melvin och Edvin räknar ner... "kommer Olle idag??" I morgon får de ses :) och vi hoppas på en superhelg både här hemma och för pappan... Det är så underbart att ni är tillsammans igen, alla 5! Bamsekramar till er alla!

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Hej Familjen Rödlund!!
Kul att höra från er oxå!! Vi har fått julkortet och oj vad fina barn ni har!!
Har samma mail adress, snälla skicka lite bilder o skriv en rad till oss!!!!!!

Kram från oss 5

Anonym sa...

Vilka underbara bilder och va glada vi är att ni alla får vara hemma tillsammans igen!
Ta hand om er! Dagens inlägg ger verkligen perspektiv på vad som egentligen är viktigt i livet!!
Stor kram till er alla!
Från Håckstaviken

Prinsmamman sa...

Vad underbart för er att äntligen få vara tillsammans igen =)
Tårtan var superfin. Hoppas det ska vara lungt för er nu.
Kram

Freja sa...

Jag drömde om er i natt. Vi var i gbg på Ronald. Tvillingarna hade blivit jättestora och gick båda två. Sixten hade långt superkrulligt hår! Helknäppt!

Den där tårtan såg väldigt god ut!! Vad skönt för er att äntligen vara samlade hela familjen! Nu håller vi tummarna att det kommer vara en lååång period med lugn!

Freja skickar slängpussar till alla killar!

Anonym sa...

Tjena snyggingar!
Glädjande nyheter att ni familjen är samlad igen.
Många kramar kusin Hjalmar och Sara