2009-01-06

Host host host

Ytterligare en dag med snörvel host & feber.. Olle har iallafall fått vart ute en stund, uppskattades inte men han fick ju iallafall lite frisk luft, har han inte fått på över en vecka.. Mormor har vart här idag & hon bjöd på blåbärsgröt till lunch så nu har olles matlust kommit tillbaka.. Äntligen!!

Axel blir inge bättre utan fortsätter med sitt rossel & 39 i feber.. Misstänker att han skulle behöva smaka på Sigges inhallationer så blir det inte bättre över natten så åker vi in med honom i morgon igen.. Kanske får dom komma på samma sal.. För hur gör vi annars??? Lite komiskt är det ju i allt elände.. Kanske vi ska sälja huset & flytta in på avd 19 hela högen.. Usch hemska tanke!!

Farmor & Farfar satt med Sigge en stund idag så Mathias fick komma hem en stund... Det var mysigt men det blev inte direkt någon vila då vi måste komma i kapp hemma oxå..
Mathias fick vibbar om att Sigge blivit bättre idag, har vart feberfri & sprallig på dagen.. Men så fick vi svar på dagens crp som låg över 90.. ÖVER 90!!! pojken har bara haft feber i drygt ett dygn.. Helt otroligt att det kan stiga så fort!! Nu har han feber igen oxå.. Jag hoppas det beror på att det är kväll & att det inte tagit om.. Ja, vi får väl se vad morgondagen visar...På infektion säger dom att crp:t förmodligen kommer att plana ut snart då han ätit antibiotika någon dag..

Hade tänkt kolla på film i sängen med Axel ikväll, men nu känner jag att det lockar mer med att sova faktiskt..

Mot bättre dagar!!

Inga kommentarer: