2009-02-01

Det går framåt...

Det händer mycket nu hemma hos familjen Norin/Lindgren...


Sixten har lärt sig att springa runt i gåstolen så nu får man gå & leta efter honom ibland... När man hittar honom blir han överlycklig & står i gåstolen & hoppar... =) Han sitter jättebra & faller han så har han ändå lite koll & kan ta emot sig!! Duktig!! Han har inte vart riktigt på humör då vi ska träna inför maten då han ska bita på vårt finger.. Nu vet vi varför.. Han har fått en tand!!! Somnar strax före 19 varje kväll, helt slut! Vaknar några tillfällen under kvällen men sover sedan till kl 6 på morgonen..
Vi kämpar med maten.. Killen vill ju inte äta själv utan vet ju att han blir mätt ändå.. Så fort han får något i munnen hostar & ulkar han.. Blir riktigt illamående... Tråkigt!! Man tappar tålamodet många ggr om... Men det är bara att kämpa!!


Axel kryper för fullt & vet inte hur många gånger om dagen vi får plocka "skräp" ur munnen på honom... Han har hittat kastrullskåpet & det är ju kul!!! Hans tänder är oxå på väg men har inte spruckit igenom som Sigges... Axel bajsar ca 7 ggr om dagen & gärna genom blöjan & ut i byxorna så det blir en del blöjbyten & bad oxå. Axel somnar gärna före 19 om vi hinner lägga honom.. Annars blir det så fort mamma & pappa fixat färdigt med middag pyamas lelle städ av leksaker mm mm. Axel är såååå duktig.. Roar sig själv hela dagarna men blir arg då Olle lägger sig eller ställer sig på honom.. För att inte tala om när han drar honom i öronen...


Olle är en duktig storebror som gärna servar sina bröder med leksaker (inga bilar då) Det märks tydligt att han skriker efter uppmärksamhet på helgerna då vi inte har lika mycket tid som på veckodagarna då Lena är här.. Olle älskar Lena!!! Men vi har gjort ett försök t skridskor idag.. Det blev en kort sväng innan lunch, så en hungrig Olle orkade typ bara 4meter =)
Olle håller på att sluta med nappen.. Inget vi tänkt göra än utan sagt att han ska få ha den kvar eftersom läget är som det är.. Men en kväll glömde vi av att ta med den i sängen & han somnade lika bra utan... Han har fått den på natten då han vaknat.. Men nu är det 3e dagen i rad han somnar utan så nu kanske han inte kommer sakna den på natten heller...

Morgonmys med Lena Pena...

2 kommentarer:

Anonym sa...

goss bubbe! Ses imöra!

Freja sa...

men gud! Det låter alltför bekant det där med matningen!! Vad ska vi hitta på med våra troll`? Bara ulkningar direkt om man försöker mata med något! Annars verkar det som det är fullt ös hos er! Synd att vi inte bor närmre så vi kunde träffas! Ha det gott!