2009-02-24

Älskade ungar











Idag har vi bakat grymt goa semlor... Sååå goa, tillomed Olle (frukt & grönsaksmonstret vårat ;)) käkade & hade grädde i HELA ansiktet!! :) Gullig!!!

Dagen har tuffat på & måste faktiskt erkänna att lite skönt med matpump är det då vi inte behäver passa tider för maten & passa Sigge efter maten.. Nu har han utvecklats mkt på bara någon dag i att sitta & var med i leken på golvet med brorsorna.. Kul att se!!
Vi har varit på tal & sväljcenter idag & kom på när vi kom fram att vi glömde semlorna som vi hade med till M. Ringde Mathias som fick klä på killarna hemma & komma med dom :) M blev jätteglad!!! Kul!! Vi ska köra på som vanligt med all matträning & motorisk träning... Bakläxa med att ha honom i bärsele... Börja med det imorgon!! I bärselet ska Sigge känna sig trygg, höra våra andetag & hjärtslag.. Förhoppningsvis ska det göra att han iallafall inte kräks av att vara stessad & orolig. Passar vi på med detta nu då vi kör med matpumpen så är det 2 faktorer som kanske gör att han kräks lite mindre & det är ju perfekt!! Vill ju få honom att glömma bort hur man gör.. ;) Haha om det går...

Axel vill gärna trippa runt på tårna nu medan han håller oss i händerna.. Har tagit ner "läragåvagnen" från vinden. Axel var totalt ointresserad & helt plötsligt så skulle Olle ha den & köra rally över knoddarnas fingrar & fötter, så nu har vi ställt bort den igen :)
Ber Axel om en puss till mamma & då gapar han, räcker ut tungan & lutar sig fram mot mig :) Pussgurka!! :)
Sigge klappar händerna på beställning & är hur mallig som helst!! :)
Olle har blivit en riktig bagare som hjälpte mamma baka semlor idag.. Gick mycket bättre än saffransbaket i julas :)

Mina duktiga killar!!! Snart blir knoddarna 1 år.. Helt otroligt va fort tiden gått!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Morfar läser med en liten tår i ögat. På lördag får vi rå om Olle.
Jippeeee. Kramar från oss i Flatmo