2009-02-26

Snart 7000-tårta :)



Rs-vaccin & vägning idag...
Mycket nöjda föräldrar går hem med en tyngre Sixten 6770g!!!! Fan va bra!
Med den här ökningen bestämmer vi oss för att behålla pumpen ett tag & ta tag i hungerkänslor längre fram... Måste ju ändå prioritera att han går upp i vikt!!! Har beställt en väska som hör till & som nog kommer göra vardagen lite enklare att klara av..

Nu har Mathias ÄNTLIGEN fått komma iväg & titta på Hockey BRYNÄS-TIMRÅ tror jag det va... Så resten av familjen är hemma... Håller just nü på att städa upp efter dagen, byta till pyamas, inhalera & förbereda för kvällen & morgonen då Mathias jobbar fm & Olle ska följa med dagis till pulkabacken & åka pulka! Mysigt!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt två stora Hipp Hipp Hurra
ett för Sixten som går upp så bra i vikt, Ett för Mathias som fick se Brynäs spöa Timrå 4-3. Bra va eller hur Bengt.
Längtar efter er alla, det blev lite shopping i Stockholm det står inte på förrän det är 1 årsdag
Farmor

Anonym sa...

Ja va trevligt att sönerna mår bra och att Mathias fått se BRYNÄS spöa "skiten" ur Timrå!! HURRA HURRA! Häls.Bengt.

Anonym sa...

Håller tummarna för att det blir en tårta snart. :-) Det kan ni behöva. Vissa iaf. :-)

Kram

Anonym sa...

Hej!
Jag 7000g är ju värt att fira med en tårta. Kanske tom en Blixten McQueen :-) Ring syrran för beställning vet ja. Fast det kanske är Olles favorit och en tårta han vill ha på sin födelsedag.
Hälsa familjen.
(Ingrid Bengtsson hälsar till er alla)
Kram Maria Kajén.

Anonym sa...

Jag tycker ni tänker helt rätt med pumpen! Utveckling är så mycket mer än att lära sig äta via mun eller känna hunger i samma takt som alla andra. Ni beskriver det så bra, när ni precis satte in pumpen igen, hur Sigge kan vara med brorsorna på golvet och leka. Det är han så klart i jättestort behov av och om pumpen möjliggör det och dessutom skapar ett lugn i familjen (som de senaste inläggen vittnar om) så är det värt så himla mycket!!!!
Vi tänker på er och hoppas att vi snart kan ses lite mer än en kortis i pulkabacken. Våra baciller (som hållt i sig ett tag nu) håller på att försvinna och då hoppas vi att vi kan fullfölja planerna som vi gjorde i julas.
Massor av kramar till er alla från oss i Håckstaviken

Anonym sa...

Skönt att Sixten närmar sig 7000 strecket, gud vilka härliga killar!!! Snart kommer jag hem ses då kram

Anonym sa...

Hoppas allt är bra med er. Det var så länge du uppdaterade sidan..

Kram från Trollhättan

Anonym sa...

Hallo Norins (Erica) kom igen nu. Nu är vi jättemånga som inte kan hålla oss längre vi måste få veta vad som händer. Jag vet ni har fullt upp men ändå skriv lite, snälla, snälla. Säkert finns det många fina kort på lager också. Eller hur alla ni som jag vet följer bloggen. Ge Norins lite feedback så kanske vi få något nytt att läsa.
Älskar er stora kramar
fam.