2009-02-11

LIte ditt & datt..

Nu var det ett tag sen...

Jag har hunnit med en UNDERBAR SPA helg med mina brudar. Fan va ni är bra!!! ;) Fick massor av energi intankat!!!
Åkte upp till Sundsvall redan på Fredag morgon. Började med en fika, sedan shopping för hela slanten :) nästan... Det blev ett glas vin för oss alla på lunchen sedan åkte vi upp & checkade in på hotellet Bastade & drack skumpa innan vi drog ner på krogen & käkade & drack mer vin... :) Hela Lördagen var vi på SPA Sedan middag på Hotellet.. På söndag sov vi ut & Sedan körde vi bil i snöstorm tillbaka till Hudiksvall & vardagen igen... med älskade ungar & pappor :)

Men efter en kväll på krogen & min otur, jag & elektronik går inte ihop, så är kameran inlämnad på lagning :( Usch va tråkigt det känns.. Som ett straff för att man råkade ha skoj med brudarna en helg... Så om fotona lyser med sin frånvaro vet ni varför... Fråga mig inte!!

Grabbarna har ju varit sjuka, mest Axel som fått smaka på Sixtens inhalations mediciner... Jag är nästan säker på att vi har fått en kille med förkylningsastma på halsen... Han hostar & hostar & blir så himla dålig då han blir förkyld... Idag låg en återkallelse till Sigges Dr T till Axel. han fick ju ligga inne m Sigge & inhalera sist dom var sjuka oxå... Man får ju inte glömma Axel bara för att vi hela tiden kommer att ha en ännumer sjuk Sixten.

Förra vecka slutade vi mata Sigge på natten & så har vi fortsatt.. Det har funkat jättebra hittills & för 3 dagar sen slutade vi även med det sena kvällsmålet som han fick vi 23 & vaknade efter för att kräkas.. Samtidigt ökar vi ju naturligtvis mängden på mat varje måltid & vi ser inte att han kräks mer av det inte mindre heller.. Men vi tror att om han får sova mycket & ostört måste det påverka kroppen bara positivt!!!

Idag har vi varit på Tal & Svälj center igen.. Fixade barnvakt till Olle Axel så vi kunde gå alla tre på detta för nu har det känts som att vi kört fast ett tag.. & helt otroligt så kommer man hem med så mkt mer energi även fast man pratar om saker som man egentligen redan vet & har lite koll på.. Men man behöver ju få höra det från någon annan oxå.. Vi tycker ju inte att han utvecklas något i mat & mindre kräkningar.. Däremot kommer överens om att han utvecklas på annat sätt då han sitter väldigt bra han går lite i gåstolen mm mm.
M tycker det är jättebra att vi slutat med nattmaten, viktigt i denna ålder att sova på natten & för oss känns det ju jättebra!! Kommer nog att visa sig positivt längre fam säger hon, då vi kommit in i det mer.. Väldigt viktigt för oss att få sova & få tid till varandra oxå påminner hon oss om.. Viktigt att höra!!! Viktigt att genomföra!!!

Mathias har börjat jobba efter en låååång "pappaledighet" eller vård av allvarligt sjukt barn som det heter... Snart 10 månader ledigt, från jobbet iallafall... Det finns ju många olika ledigheter... Nu när han åker på jobbet känner han nog att han åker på semester :) Inatt blir det första natten som han jobbar & det ska ju blir intressant att sova med 3 småkillar... Alla i olika rum & sängar men tror att det kommer gå lysande... Mathias kommer ju hem på morgonquisten & hjälper till med Sigges morgon bestyr... Skööönt!!!

Men om detta ska gå ska jag nog lägga ner & gå upp å lägga mig nu...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag utmanar dig/er!
Titta in på min blogg :)
Härligt det måste vara att slippa nattmål!! Fy vad skönt!
Kram

Anonym sa...

Tack för en kanon helg! Du verkligen värd att få "slappna" av..även fast det blev lite full fart hahahha. Antar att det var toppen att komma hem till pojkarna och Mattias ;)
Puss och kram
"Busken" Olivia