2009-02-22

Kräk kräk kräk...

Vi tänkte att vi måste ju ge det ett till försök!!! Så vi drog till Hedebacken igår igen... Sigge & Axel fick åka vagn upp med Mormor & Mats & vi andra åkte bil... Lagom efter 2 åk 2 tuggor macka & en kopp blåbärssaft hade vi fått nog... Höll på att frysa ihjäl... Ssigge hade kräkts ner hela sigo vagnen (vaknade precis då matningen var klar...) Olle vägrade vantar & jag var stelfrusen som stått stilla & matat Sigge allt för länge... Vid middagstid ca 17 så hade sSigge inte fått behålla en droppe av maten så då ringde vi upp på barn & bad dom fixa Sigges Matpump som väntar på att bli använd för detta går ju inte... Hoppas på att det vänder med den tänkte vi, så vi slipper åka in & sätta dropp... Hittills har vi knappt märkt någon skillnad... Satte på den igårkväll & tänkte låta den gå under natten för att fånga upp det som förlorats under dagen.. Men vid 23 så började han ulka & schöjjas & hosta så då var ju det bevis nog på att det inte går att ge honom mat på natten.. Inte en små millilitrar.. Vi satte på pumpen i morse igen & minst hälften av all mat har ju kommit upp igen... Imorgon håller vi tummarna för att vår Dr T finns på plats för då läre vi åka in med skrutten & ta en vikt.. Kommer inte bli kul då vi till & med märker på blöjjorna att dom blivit för stora...

4 kommentarer:

Freja sa...

faan vad tröttsamt! Det vi har märkt med Freja är att det fungerar bästa att mata henne på nattetid. Kan man inte smyga på honom med matpumpen när han har somnat? Vi har fått Enfamil, en välling som blir tjockare i magen som är svårare att kräkas upp. Den fungerar ganska bra. En nackdel är att hon blir stenhård i magen av den. Aldrig blir det prima!

Förstår verkligen att det är frustrerande! Kämpa på!

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Väldigt tröttsamt!!! Sigge käkade oxå bra nattetid, men inte längre... Om man matar efter kl 21 väcker man honom i skön sömn & han kräks nästan direkt... Enfamil A.R har vi haft sen i December.. men det lir ingen skillnad.. Snart byter vi till vanlig hederlig semper välling.. Vi kör med rapsolja till enfamil då får han i sig mer kallorier & blir mer "lättbajsad"

Kram på er!!! Kan väl höras på telefon någon dag!

Anonym sa...

läste ikapp lite på er blogg, typ 4 inlägg. stackars er och framförallt sigge. skickar massa styrkekramar och hoppas att han blir bättre med maten. när är sigge och axel födda?

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Sigge & Axel är födda 25 April.. Närmar oss 1årsdagen :)