2009-02-23

6635g???

Idag har vi varit på Barnmottagningen & pratat med Dr T. Inget speciellt sas eller hände förutom det vanliga med vikt & satkoll. Självklart så lyssnade han på honom & kollade i öron & hals.. Såg att han var irriterad i halsen, tror jag det efter all hosta & kräkningar... Vi kommer fram till att han något virus som påverkar & gör att kräkningarna ökar.. Behövs ju så lite på honom... Men det visste vi ju lite...

Det positiva med besöket var ju faktiskt att killen ÖKAT i vikt???? Japp!! 6635g hela 100g sen i Torsdags... Det var ju lite otippat men väldigt välkommet!!! (tack vare pumpen)

Väldigt skönt oxå att bruta den fula ovanan, kräkningar, med pumpen! För det blir faktiskt bättre.. Det negativa är ju faktiskt att han inte får känna några hungerkännslor... Men för att vi alla ska kunna ladda lite batterier så är detta ändå ganska skönt!! Behöver ju inte passa tider på samma sätt & Sigge kan vara med Brorsorna på golvet & leka på ett annat sätt då man inte behöver oroas för kräkningar... Pumpen går på sakta sakta fart & ännu saktare på natten.. 5ml rapsolja lite nu & då & vi hoppas på några kräkfria dagar & kiss i blöjan!!! Tanken är att ha matpumpen ngn vecka sedan komma tillbaka till måltider igen..

Vi bad Dr T att kontakta Uppsala för att få fixa pegen & skicka remiss till Öron så vi får kolla upp näsan igen.. Nu vill vi undanröja alla misstänkta hinder för att kräkningarna ska kunna avta!!!

Imöra blir det semelbak!!! Natti natti

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snart kommer jag hem från en tuff natt på jobbet!! :) Saknar er!!

Anonym sa...

Idag när jag kom hem från jobbet hade min älskade Ingemo bakat semlor!!! Mycket goda. Låter ju ganska bra att "skrutten" gått upp i vikt. Bengt.

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Men Bengt.. Dom var nog inte lika go som mina ;) Hehe