2008-11-30

1a Advent

1a Advent.. Hmm.. Känns inte så då man tittar ut.. Pissregn! Inser just att vår vinter kommer att bli en smutsig vinter.. Vi har ju en leråker på gården efter dräneringen & när det regnar på detta blir det ju inte direkt bättre.. Hade vart kanon med -10 & snö, då hade man sluppit se eländet..

Sixtens kräkningar fortsätter & i Fredags ringde vi vår dr Thomas, så här kan vi inte ha det.. Thomas nämnde att om det inte blir bättre får i spruta in en kontrastvätska i pegen medan man gör en röntgen då ser man vart maten tar vägen då den kommer i magen.. Det har vi redan svaret på.. Direkt upp på vardagsrumsgolvet, i soffan eller om man har tur i kräkpåsen.. Men detta kommer man inte att göra som första alternativ eftersom man inte vill utsätta den stackars kraken för strålning i onödan..
Vi börjar iallafall med medicin, Gaviscon, som ska göra att maten tjocknar i magen då den kommer i kontakt med magsyran.. Än så länge ser vi inget positivt med detta, kräkningarna fortsätter men i fastare form & jag upplever att han får kämpa mer för att få upp skiten, för upp ska den till vilket pris som helst.. Även på natten nu..
I morgon går vi upp på mottagningen & tar en vikt!! Hoppas Thomas jobbar.

Idag skulle vi ju på middag till några kompisar, Olle, Axel, Mamma & Pappa.. Men när vi närmar oss blir vi för skraj & i morse ringde jag till Therese & sa att vi inte skulle komma.. Är så himla rädd för att dra hem något skit nu innan jul.. Känns som att det räcker med att ett barn nyser åt fel håll så ligger vi alla i influensa imorgon.. Barn nyser inte i servetten..

Skulle ha gått på julskyltning istället för middagen men det verkar inte bli nå det heller för vem vill gå när det regnar... ? Inte vi.. Då blir vi sjuka.. :(

Nu sitter vi i soffan med tända ljus & dricker kaffe/saft & äter Pappakaka som Olle säger.. Mmm Mysigt!! Det är faktiskt han som har bakat..

Ha en mysig 1a Advent alla!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Om det är någon som ska Nobelpris så är det ni! Ingemo och Bengt.

Anonym sa...

Hoppas ni haft en mysig 1 advent trots regn och slask. Tråkigt med Sixtens kräkningar jag hoppas ni får nån rätsida på det hela. Tänker på er. Skickar en adventskram till hela familjen ;)
Olivia