2008-11-07

Från IVA till 323

Här har vi vår lilla skrutt.. Färdig för en flytt ner till Hjärtavdelningen 323 från iva där vi spenderat dom senaste 10 dygnen i hopp & förtvivlan.. Mest förtvivlan denna gång, han har ju varit så himla dålig.. Efter en vecka på Hudiks sjukhus med en ordentlig förkylning & lunginflammation får Sigge än en gång fraktas med ambulanshelikopter till vårt Göteborg.. han hade börjat samla på sig koldioxid & man vågade inte chansa på att ha honom kvar, han behövde intensivvård! Efter att vi sagt hej då for vi hem & packade ihop hela familjen för ytterligare en vistelseRonald Mc Donald Hus.. när vi satt i bilen på vägen ner ringer vår Sara & berättar att hon tagit emot Sigge & han mådde bra efter omständigheterna.. Vi blev glada för det var Sara vi hade som mest då vi var på IVA sist så det kändes ju jätteskönt med ett känd röst!! Sixten har varit riktigt dålig denna gång & vi satt uppe & vakade en natt med honom.. Helt plötsligt vänder det & han blir bättre med en ny sorts respirator & inhalationer som gör honom gott.. Efter många om & men är han iallafall inte lika dålig längre & han behöver inte längre intensivvård så idag har vi flyttat ner till 323:an. En väldigt orolig liten kille men vi har våra aningar om att han har abstinens efter så mkt morfin som man pumpat i honom.. I så fall är det något som ska gå över snart.. På eftermiddagen då jag lämnade honom för att äta middag med övriga familjen låg han iallafall & sov & det känns så himla skönt att han gör det då man är tvungen att lämna..

Idag har det varit en tuff dag för oss alla & vi orkar inte laga middag så in med båda ungarna i bilen & iväg till Allum där vi vräker i oss ett varsit Maxmål.. När vi kom hem så gick Mathias ner till Sigge & jag lägger Olle & Axel.. Nu bloggar vi, tittar på Idol & dricker öl.. Ha en bra kväll!




3 kommentarer:

Peter sa...

Hej, kul att ni startat en blogg så att vi kan följa er när ni åker hem till Hudiksvall.
Hjalmar och Sara hälsar, Peter

Anonym sa...

Hej
Underbart att ni startat denna blogg, vi känner oss mycket mer med även om vi pratar på telefon varje dag.Nu kan man vara med er och ta del av det som händer,älskar er alla.Vi syns snart vi kommer ner på torsdag,
farmor o farfar

Anonym sa...

Hello!!
Klart vi ska hänga på bloggen!!Ska fixa en passande bild oxå så ni får se oss när vi skriver. Saknar er såklart. Kramar i massor!! Elin & grabbarna grus.