2008-11-27

RS-Vaccination

Vikt Sixten 5730g


Det är vi inte riktigt nöjda med men väl förberedda då vi vet att mkt mat vänt i magen & kommit upp igen..
Kräkningarna fortsätter.. I morse kom 80 av 130ml upp under dagen har det oxå kommit en kaskad (oväntad så den han vi aldrig fånga) men på kvällen kom hela 120 av 150ml.. Det är så tråkigt.. Ikväll testade vi mata på en ny omgång då han tappade så mkt.. Men det kom upp igen hälften i soffan & hälften på golvet :( När ska lillkillen få börja växa???

Idag var vi på barnmott. för att ta RS-vaccinationen.. Fick med mig emlaplåster (plåster med bedövningssalva) förra besöket som jag skulle sätta på låret 2 timmar innan sticket & ge honom alvedon.. Men tror ni det hjälpte.. Nja.. Sigge skrek som en stucken G... Vilket härligt levnadstecken tänkte jag medan sköterskorna nog fick lite ont i magen.. Sigge har ju knappt reagerat på stick förut.. han har ju varit så sjuk & bortkopplad så han har inte orkat göra motstånd.. Men det gjorde han idag!! Skönt!!

Vi håller ju på att drenera.. Gissa vem som sitter på första parkett & spanar traktor hela dagen..

Medan Olle spanar traktor leker Sigge & Gaggi med Olles leksakstraktor.. Den går bra att ligga på oxå tycker Gaggi.. Dom är mysiga nu kan ligga länge o leka på golvet då dom ligger där båda.. Känner ju att dom inte är ensam.. Måste vara så himla härligt att vara tvilling.. Man blir ju aldrig ensam.. Har alltid en kompis vid sidan..




6 kommentarer:

idas mamma sa...

Godmorgon....vilka killar, mums:)...Tycker faktiskt att Axel o Sigge börjar bli lika varanndra nu, på sista kortet så ser de väldigt lika ut iaf, synd på alla kräkningar bara.....Hoppas vi ses på söndag hos Terese vi går ner på skyltningen vid 2 så kanske ses där med...kram på er alla!!!

Anonym sa...

Men vilka goa pojkar.. Så söt Olle är när han sitter i fönstrét och bara längtar ut att få sitta i traktorn. :-)

Hoppas att vi ses hemma i jul..

Puss och Kram på er hela familjen

Anonym sa...

Vilka sötisar, man blir så glad att se dem. Oj vad stor Axel och Sixten blivit!
Vad söt Olle var i fönstret, ni får släppa ut honom så han får åka lite traktor ;)

Hoppas kräkningarna blir bättre. Kram på er!

Erika sa...

Vilka godingar!!! Vad lika Axel o Sigge blivit :)Vad mydigt att ses i ons...även om maten inte var lysande.
Ses på mådag! Kramis

Erika sa...

mydigt= mysigt... gick lite för snabbt.

Anonym sa...

Vilka fina bilder. Kul att följa med er o Sixten på denna blogg. Håller tummarna att kräkningarna avtar bara.... Stackarn..

Trevlig 1a advent till er o hoppas ni får det mysigt om ni tar er ner till skyltningen.

Kram kram Anneli