2008-11-17

Vi ses snart!!

Igår när jag & Sigge var på den dagliga kvällskontrollen (Saturation, blodtryck, temp, antibiotika & inhalationer) så pratade jag med Sköterskan om Sigges Kräkningar som inte blivit bättre.. Fast att han nu har ätit Nuttra i 3 veckor, tycker att det borde ge någon effekt iallafall..

Sköterskan frågade hur länge vi matade varje gång.. Och det är ju lite olika 40 - 60 minuter.. Annars kräks han direkt.. Denna sköterska hade hört en magkirurg prata med en annan familj med samma problem & han sa att magsäcken vilar undertiden man äter, men efter 30 min börjar den att jobba igen & då är det bra om man matat klart innan dess.


OK Så nu matar vi under 30 min & kollar om det blir någon skillnad. Det konstiga är att vi inte fick det här tipset av magdoktorn som vi pratade med & som startat upp denna utredning..

Ibland känns det som att man inte blir tagen på allvar i allt detta.. :(

I natt har han iallafall klarat sig utan syrgas helt.. Hoppas bara att det inte var något tillfälligt!!



I morgon åker vi förmodligen hem.. Eva (chefsläkare Gbg) pratar med Thomas Hägg ( Vår Hjärtläkare Hudik) idag.. & det är Hudik som bokar transporten hem.. Vi har önskemål om att få ta med Axel på flyget så han slipper åka bil hem.. Blir lite tufft annars för den som ska köra dessa 65mil med två barn.. Men iallafall så får vi nog reda på i em hur det blir.. Om det överhuvudtaget finns något plan ledigt.. Vi kan ju inte ta honom i bilen för vi har ju ingen sug med, inte heller någon syrgas ifall det skulle behövas..




Vi ses snart!!

Inga kommentarer: