2008-11-12

Sixten Sigge Skrutt...

Söt va!?!


Numer bor hela familjen på Ronald!! Jippii!!

Idag har vi pratat med Eva Strömvall Larsson, chefsläkare på Hjärtavdelningen, om Sixtens situation med hans låga puls.. Tydligen har han gått ner till 48p under detta dygn som man har spelat in honom.. Självklart är dom bekymrad över det men man kommer inte att göra något åt det i nuläget.. Ingen kirurg är så sugen på att öppna upp honom igen & det är ju det som måsta göras om man ska sätta in en Pace maker.. Eftersom Sigge nu inte mår så dåligt av detta så kommer man att avvakta, det blir kontroller var 3:e var 6:e månad hemma i Hudik eller Gävle..

Först sa Eva att på Fredag får ni åka hem.. Men vi känner att deet vart så himla mkt fram & tillbaka nu & eftersom vi bor så himla bra uppe på vinden så känner vi att vi hellre stannar till efter helgen.. Så vi han bara sova en natt på vårt egna rum på 323:an för from inatt sover Sixten Sigge Skrutt med oss!! Ikväll ska vi äta fläskfileé gryta med klyftpärer & dricka rödvin med Lena pena höna pöna & Annapanna.. Mmm!!


Imorgon kommer Farmor & Farfar & det längtar vi till!! Men Tråkigt att Lena & Anna lämnar oss!! Tiden går fort då man har roligt..


Puss & Kram

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det är härligt att det låter så positivt! Vi tänker jäääättemycket på er. Ingemo och Bengt.

Morfar sa...

Vi skulle gärna byta ut pannkakan mot fläskfilé hos er i kväll.
Ha en skön kväll. Vi gläds med er !!!
Kram till alla från alla

Anonym sa...

Va skönt att höra att hela familjen är samlad igen! Vi tänker på er och ser fram emot att få träffa er allihop i Hudik så småningom. Vi är så nyfikna på att få träffa Axel&Sixten.
Massor av kramar från oss i Håckstaviken

Elin och Peter sa...

Hur fin är inte bilden på Siggeman??? Snart ses vi.... Se till att njuta hela helgen!! Kramar till er alla 5!!! Peter och grabbarna hälsar.

Anonym sa...

Vad skönt att läsa ;) Man blir så glad att tårarna kommer. Vad skönt att ni har fått lite avlastning därnere;) Skönt att höra att ni är påväg hemåt!
Vilket fint kort på Sigge the man!
Saknar er så mycket.
Pöss Och Kram

idas mamma sa...

Hej på er...han är ju så gullig...vad glad jag (vi) blev av detta inlägg, ni kanske är hemma snart:)!...kram från oss!!

Anonym sa...

Hej på er! Gud har ju inte sett killarna sen lg kortet!
Ser att det har varit tufft för er..men det här fixar ni.

Otroligt söta är dem alla tre grabbarna!

Kramar Fia