2008-11-17

Hudik, here we come..

Imorgon Tisdag smäller det.. 11.55 avfärd till Säve flygplats i Ambulans & Taxi, därifrån flyger vi med ett litet sketet propellerplan till förhoppningsvis Söderhamns flygplats. På Onsdag kommer Olle & Mathias efter i bilen..


Och vad kommer vi hem till då... ???

Är det någon som har tid & lust så kom gärna förbi med en spade till helgen.. :)

Vi har haft en tuff tid än en gång, men konstigt nog när vi åker hem så känns det ändå kluvet.. Vi har haft det himla bra här uppe på vinden & här på Ronald & Drottning Silvias Barn Sjukhus finns så genomsnälla människor.. Vad vi än går igenom när vi är här så trivs vi i vårt andra hem Ronald Mc Donald Hus & Göteborg. Men nu ska vi hem till vårt eget kaos & det blir bra det med!!! Borta bra, hemma bäst!

God natt!! Vi ses snart!! :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Välkommen hem! Ingemo och Bengt!

Anonym sa...

Våra älsklingar hjärtligt välkommen hem!!! Hoppas resan går bra, både flyg och biltur.Skall bli härligt att ha er hemma igen. Massor av kramar från farmor o farfar.

ps stor kram till er för er underbara blogg

Anonym sa...

Ni är så efterlängtade här hemma, men det känns bra att ni trivats i Göteborg också och att ni känner er omhändertagna och trygga. Ni är värd allt det bästa. Är inne på er blogg flera ggr/dag den är toppen. vilken toppen dag det blir idag då för William blir ju 6 månader idag också och han får den bästa presenten när han kompisar kommer hem :)

många kramar från oss på Köpmangatan 9, vi hörs nå när ni landat hemma i den stora "sandlådan"...

idas mamma sa...

Hej....va kul at ni kommer hem och hoppas att vi kan träffas o prata lite snart, skulle vara gör gott med lite glögg o godis men vi får planera ngt när vi pratats vid, förstår om det inte är det första ni tänker på nu:) Blir så glad när jag ser alla kort på Sigge, han är verkligen en liten goding:) ja det andra är oxå gullig.....kram från oss!!!! Välkommen hem snart då...

Anonym sa...

Vad kul att ni får åka hem ;)
Önskar att jag hade en spade och kunde komma och gräva...Längar att få träffa er, saknar er jätte mycket. Hoppas flygturen går bra i morgon. Pussa på alla barn kram Olivia

Susanne sa...

Hej kusin!Fick tips av mor och far om eran fina blogg=)
Tänker ofta på er!Jätte fina foton på prinsarna era!

Massa kramar Susanne med familj!

Anonym sa...

Hej,
Fick er bloggadress av Helena.
Otroligt vad fina dom är pojkarna och vad ni kämpar. Hoppas ni får lite lugn och ro nu.
Ser ut att ha lite att göra på tomten oxå..

Ha det gott och sköt om er
Kram Anne-Lie