2009-03-31

Uppsala eller Göteborg, nu kan vi välja & vraka...

Idag är Axel frisk, sa vi nyss... Idag har han ätit som han ska & sista dygnen har han sovit mer än han vart vaken. I söndags somnade han för natten kl 16 & igår sov han ändå mest hela dagen... Men sömn ska ju vara den bästa medicinen så det var ju bara bra!
Nu ska vi se till så att Sixten också sover en del så han är pigg till operationen på Måndag. Just nu har han backat några veckor & kräks typ allt han får i sig.. Har dragit ner på tempot på maten & tagit bort duocalen, däremot satt in vätskeersättning istället... Ikväll hade han kissat lite i blöjan & det är huvudsaken!!

Igår kom Farmor förbi efter jobbet.. Skönt med lite avlastning!!! Mathias drog ut på en löparrunda medans farmor & jag tog hand om grabbarna & kvällsbestyren som att byta till pyjamas, städa näsor, inhalera & dricka välling mm.
Imorgon kommer mormor & hjälper till & lagar middag. Skönt med hjälp när man själv är däckad i grabbarnas förkylning.

Idag kom ett brev från Drottning Silvias i Göteborg. I det stod att vi hade en tid den 14/4 för knappsättning PH mätning EKG mm. mm. Allt det har vi ju redan gjort, förutom knappsättningen men den ska vi ju iväg & gör på måndag i UPPSALA... Ja vi stod som 2 frågetecken, undrar om dom alls har någon dialog med varandra mellan sjukhusen???? Vi försökte få tag på Dr T men har var upptagen så vi får ta det imorgon... I brevet stod det oxå att det fanns ett rum reserverat åt oss på Ronald. Hade ju varit mysigt med några dagar där & träffa all underbar personal... Men nu har vi ju en tid i Uppsala på måndag & det är ju bra mycket smidigare att åka dit än till Göteborg...

Nu börjar tv-kvällen Halv åtta hos mig, Äntligen hemma & DESPERATA! Gokväll!

2 kommentarer:

angela sa...

Kom till gbg den 14:e, då är vi där.. dags för operation :( kramar angela

Anonym sa...

Ja, kom till Göteborg Så får vi träffa er!!!!
Kraam
Kusin Hjalmar Sara Peter