2009-03-26

Sjukstuga...

Imorgon har vi tid hos Dr T för Siggelito.. Då ska vi som vanligt ta en vikt (vikten i tsdags- 6970g) saturation, Ultraljud hjärta RS-Vaccin mm. Får se hur det går för han håller på att ta över Axels sjuka & kommer nog att vara rätt risig imorgon.. Antar att det är förkylningen han plockat upp som gjort att han börjat kräkas igen... J..vla skit!!! Inatt kräktes han en kaskad som jag inte han fånga & hamnade rätt upp på väggen... Idag har det kommit fem stora kräkningar & man blir lika less varje gång...
Mathias jobbade natt & det är lite meckigt att ha 3 sjukabarn själv så inatt kommer han att sova hemma då Sigge blivit sämre..
Olle är lite lurig & kör varannan dag då han matvägrar & är blank på ögonen med feber... Idag har han ändå vart hyfsat pigg... :)
Axel däremot ligger just nu & yrar i soffan med 40.0 i feber... Har haft hög feber sen i måndagsmorse... Han har en hemsk hosta... Tur att han oxå ska med till Dr T imorgon!! Lillfisen... har krymt så mkt sista veckorna med magsjuka & nu detta så han kan ha lillbrorsans blöjor... Snart är dom jämnstora igen...

Trots sjukstuga gick jag ner till Mamma & gjorde en makeover ikväll, Mats kom upp hit & bar barn... Men planen är på Lördag TJEJFEST & vin för min del... Då vill jag ju va fin i håret, nu gäller det bara att vänja sig vid den nya frillan :) Tack mamma!!! Du är bäst!!!

Inga kommentarer: