2009-03-24

Mycket har hänt...

Brudarna fick sovmorgon i Lördags... 8.30 fick Olle gå upp & väcka dom... Rice and shine!! Dom kom ner trötta men med ett leende på läpparna... Jättemysigt att ha dom här!!! Tack Annie för att du har sånt tålamod med Olle!!!!
Dagen rullade på & Nu har vi startat projekt bygga grindar... Virke & färg har vi köpt & lastat in i gillestugan... bra att skriva det här får då får vi lite press.. :)
På eftermiddagen tog vi en promenad & handlade & hämtade ett recept på mat till Sixten på barnavdelningen... Nu har vi bytt från Enfamil till Nuttra & det funkar ju bra... Får se om det håller i sig... Men mjölkmagar har dom fått båda 2.
Känns som vi kan tacka magsjukan för mycket.. Sixten slutade kräkas & har nu gett med sig & förstått att han inte kommer vinna matvägrans kampen... Den vinner Mamma & Pappa!!! Punkt slut!!! Han tar nu lite smakportioner tillsammans med brorsan (inga mängder, men ändå) Majskrokarna är en favvo, sliter dom ur handen på oss & stoppar direkt in i munnen :) Äntligen!!

I söndags visste vi inte riktigt vad vi skulle göra så vi tog en prom & hoppades på att solen skulle spricka fram.. Den orkade inte riktigt... Men vi styrde kosan mot överbergevägen & hamnade hos My Stina & Macke.. Dom satt på bron, fikade saft & kaka & hoppades på solen dom med...
Olle var UR balans & grät hela tiden... Började med att jag satte på fel vantar... Undrade vad som var fel igentligen?? Snart hade han somnat helt slut i man famn ute på bron medan jag fikade... La honom i vagnen & gick hem. Hemma kände jag att han hade ju 39.1 i feber som ökade under kvällen.. han somnade på soffan & sov mellan oss på natten.
Axel som fick 2 vällingar en på fm & en till kvällen, det räkte för han mjölkmage att säga ifrån & bajsade ner hela sig sängen & Mathias fick tvätta & bada barn mitt i natta... Olle vaknade på Söndag Måndagmorgon & var mkt piggare! Skönt! Måndag natt får Axel feber & är nu sjukt sjuk... Han har tokhög feber & en skällande slemmig hosta som naturligtvis gör att han kräks... Den enda av barnen som är ok är Sixten, Skönt! Men det kommer väl kan jag tänka...

Idag har inte varit någon bra dag då Mathias jobbar em & Lena kom kl 13 vilket är helt ok.. Men mathias drog redan kl 9 i morse & jag blev själv med sjuka barn... Axel som inte vill bli nersläppt utan buren hela tiden, Sigge som kräver sitt lilla extra & Olle som tagit över matvägran av sin bror & hoppat mat sen innan helgen... Ibland får man bara inte ihop det & hoppas det räcker med så gott man kan just den dagen... Men nästa dag har man ångest över att man inte gjorde det & det... Tid & ork räcker inte alltid till... :(

Hur gick det på sjukhuset idag då... Fortsättning följer...

2 kommentarer:

Hannah sa...

Fan vilket oflyt ni har med sjukdomar hela tiden!!!

Jag förstår verkligen att det är tufft med tre så små barn och särskilt när de är sjuka och en som kräver lite extra. Tycker det låter som att du fixar det bra, jag hade nog varit nära nervsammanbrott!!

Anonym sa...

Trist att höra att ni blivit sjuka. Kul att vi hann ses på buspalatset i fredags i alla fall. Krya på er!
Hoppas vi ses på lördag erica... då vi ska dricka vin. Kramar till er alla
Susanne