2009-03-14

Oturen håller i sig...

Mathias jobbar nätter i helgen & idag hade Jag & Olle tänkt åka & bada på badhuset, Axel & Sixten skulle gå på Prom med Mormor & Mats sedan skulle vi äta lunch hemma hos dom så Mathias skulle få sova i fred. Men så blev det inte...

Axel har varit ovanligt bajsig dom senaste dagarna & vi har trott tänder... Men då bajsbjöjorna tar över vardagen & Olle får en jättevällingspya över sig så får vi nästan gå med på att nu har kräksjukan kommit till oss... Axel fortsätter att bajsa hela dagen bara en kräks men Sixten börjar ju kräkas mer än ovanligt & även han nu under dagen ovanligt bajsig... Det är bara en tidsfråga innan Olle börjar eftersom han blev begravd under Axel kräka tidigare...

Det är sååå jävla typiskt!! Nu har vi bokat av Sigges operationstid på Måndag & taxin. Uppsala ska höra av sig då dom har en ny tid åt honom... Jahap då får vi vänta några veckor till då... & medans magsjukan härjar får vi väl räkna med en viktnedgång... Igen... Phu!

Längtar efter sommar!!!!!!!!

3 kommentarer:

William m.fam. sa...

men ni har sådan otur... kan inte vara sant...just när allt ser lite bättre ut så kommer det bakslag som man bara vill glömma... men vid en uppförsbacke kommer alltid en nerförsbacke eller en raksträcka och för er del spelar det ingen roll bara den kommer snart....Våra tankar finns hos er och vi hoppas på en snabb återhämtning och att Sigge skrutt får en tid snart igen. Många varma kramar från William till sina grabbar och från oss (erik & jennie) till de underbara föräldrarna som ni är. . .

Anonym sa...

Vad skall man säga , tar det aldrig slut ? Jo från och med nu måste det bara bli bättre. I morgon lyser solen igen och då vänder det. Hoppas ni får en ny tid snart i Uppsala och jag önskar av hela mitt hjärta att alla influensor ,kräksjuka och alla baciller ni drabbats av försvinner från era liv . Vi älskar er och är så stolta över hur väl ni tar hand om er och löser saker trots allt som drabbar er. Erica vi kunde inte ha fått en bättre mamma till våra älskade barnbarn än dig. Mathias hoppas du förstår hur stolt vi är över dig och din familj. Ni är värda allt beröm ni kan få. Ja självklart din storebror och hans familj är vi också stolta och lycklig över. Jag önskar bara att vi kunde hjälpa er mera.
All kärlek till er alla.
Farmor o farfar

Hannah sa...

Nej vad tråkigt!!!

Måste säga att vi varit väldigt lyckligt lottade med sjukdomar, peppar peppar...

Almas dagiskompis har idag, när hon sprang över för att leka med, kräkts och hon och han har lekt hela veckan på dagis och även här hemma så nu är jag lite orolig för att det kan bli våran tur!!!