2009-03-07

Uppsala here we come...

I Onsdags var vi på Barn med Axel & hans förkylningsastma... Dr T Skriver ut en nebinette till honom så han slipper stjäla Sigges då han behöver.. Men samma medicin kan dom ta... Airomir & Pulmicort... Nu hoppas vi på att våren kommer ganska snart & att det växer bort tills nästa vinterkyla kommer så slipper vi kanske använda det...

Passade på att ta dagens vikt
Sixten Sigge Skrutt: 6885g 64cm Det tar sig! Sa mordbrännarn.
Axel Gaggi Gargamel: 9130g 72.5cm Inte illa det heller..

Nu har vi ÄNTLIGEN fått en tid i Uppsala för operation Peg till Knapp... Onsdag den 11 Mars ska vi skriva in oss på avd 95B på Akademiska i Uppsala. Torsdag blir det Hjärt & Narkosbedömning & möte med en Dietist. På Fredag sker själva operationen & dom har sagt att Sixten får åka hem samma dag om han mår bra. Så på Fredag kommer Farmor & är barnvakt till Olle & Axel så Mathias kan åka & hämta oss i Uppsala.

Under tiden håller vi tummarna på att Anneli & Petteri får sin lilla kille så vi hinner med att träffa dom då vi ändå är där :) Vi tänker på er & hoppas att allt ska gå bra!! Massor av kramar till er!! Lycka till!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kul med nya bilder :)
Hoppas vi snart får ses o leka mer. Skönt att ni fått tid i Uppsala.

Kramar Susanne m familj

William m.fam. sa...

Hoppas de tar väl hand om er nu i Uppsala. tänker på er, kramar från oss alla.

Anonym sa...

ser fram emot att få träffa er nu när ni kommer ner till våra trakter=)
Tyvärr så har den lille inga tendenser att titta fram ännu, tyvärr. Men då får vi väl äran att bjuda hem er hit på fredag innan ni åker hem hoppas jag=)Iför sig några dagar kvar o än kan han komma... Hörs!
Kram Anneli