2009-03-15

Magsjuka

Hade kontakt med barn igår & läkaren vill kika lite på grabbarna så vi skickade över Olle till Mormor med Rori, Maxi, Draken & en pyamas utifall... Vi blev inte kvar på barn men ändå skönt att dom kikat på dom... Olle blev kvar hos Mormor över natten & det var lika bra! Känns hemskt att måsta lämna bort honom på det viset, från en minut till en annan... Men jag vet att han hade det bättre där än hemma med en mamma & pappa som absolut inte har tid med honom utan bara torkar kräks & byter bajsblöja... I natt har jag sovit med alla kläder på med Sigge på armen i famnen som vägrat blivit frånlagd... Men vi har iallafall sovit lite, hoppas på att få sova i natt oxå!!
UNDERBART väder idag!!! Synd att vi är inlåst... Men det kanske håller i sig!?! Hoppas!! Vädret alltså...

Idag byter vi fortfarande massor av bajsblöjor/byxor & fyller ICAkassar av det... Tvättmaskinen går varm & snart har vi ingen plats att hänga tvätten på... Mormor hoppas ni har plats i er soptunna för vi har snart fyllt våran & det är en vecka kvar till hämtning.. Haha... Inget tecken på att olle Jag & Mathias har blivit smittade än... Skööönt!!

Innan Olle kom hem så satte vi på överdragen på soffan igen, blev tvätt efter Axels jättekaskad... Olle hinner vara hemma ca 2.5 timma & kommer på att bilarna, som ligger i den nytvättade soffan, kanske behöver duscha lite... Hmm... vad ska jag ta tänkte han & såg hans sportflaska med saft i... Men va bra Olle!! Så nu ligger bilarna i en kasse nere i källaren... :)

2 kommentarer:

Freja sa...

what can I say? Jädra skit (bokstavligen talat!) Lider med er!

Anonym sa...

Tråkigt att höra. Hoppas ni övriga klarar er. Krya på er. Tänker på er. Kanske blir det bad till helgen.

kramar i massor Susanne