2008-12-09

Uppsala

Gårdagens vikt: 5595g
Dagens vikt: 5500g

Ostabilt!!!!

Kräkningarna har tagit fart igen efter att det varit ganska lungt efter han hade dropp i helgen.. I går skickade man en remiss till Uppsala för en garstroskopiundersökning. Jag trodde att vi skulle hamna i en kö men så blev det inte.. Jag & Sixten gick hem efter ronden för att hälsa på & träffa brorsorna lite & smaka på frisluften.. Vi han knappt hem så ringde dom från sjukhuset & berättade att vi skulle åka idag. IDAG... ? Hur fort gick inte det.. Bravo sjukvården!! Så nu har Mathias & Sixten precis anlänt Uppsala med taxi. Vi skulle få stanna i 3 dygn sa dom, imorgon blir själva gastroskopin & ev i övermorgon så gör man en PH-mätning.. Vet ej hur man går vidare eller när ifall man hittar ett fel.. Jag hoppas att man kan åtgärda felet i Uppsala & det på en gång så vi kan få komma hem till jul..

3 kommentarer:

Elin och Peter sa...

Äntligen händer det något! Tufft för er att vara ifrån varandra hela tiden :( Hoppas verkligen att det blir ordning på lilleskrutten snart. Kramar i massor från oss... 300 meter bort!

Anonym sa...

Hej familjen! Vad skönt att ni slapp vänta. Det gick fort, den här gången ;) Håller tummarna att de hittar det som gör att Sixten kräks. Så ni får ha en underbar jul hemma. Håller tummarna för er puss puss

Anonym sa...

Hej på er! Det var snabba ryck av sjukvården minsann. Hoppas verkligen dom hittar vad som orsakar Sigges kräkningar och att ni ALLA får fira jul hemma!

Du vet att det bara är att ringa om ni vill ha hjälp!

kram kram från oss på Maln