2008-12-15

Hemma igen!!

Jaha.. Då var vi hemma igen.. Skönt skönt skönt!!

I Lördags packade jag in ungarna i bilen, mat, kaffe, julmust, pepparkakor, lussebullar & Lördagsgodis för nu skulle vi åka & hämta skruttis & pappsen i Uppsala!! Jippiiii!!

Resan dit gick ju kanon.. Har ingenting att klaga på.. Men resan hem.. Inte nog med att Mathias körde åt fel håll på E4 så vi hamnade hos Anneli & Petteri i Knivsta vilket var kul för då fick vi ju kika in i deras nyinköpta hus.. Väldigt fint!!! så kom vi på halvvägs att vi hade glömt Sigges nya medicin.. Typiskt!! Men medans vi fick köra på den gamla Zantac en dag så levererades den nya med Ambulanstransport på Söndagkväll. Så det gick ju ändå ganska bra! ;)

Sigges kräkningar har inte blivit bättre men nu kan vi ju iallafall utesluta komjölksallergi, vilket vi inte har trott på på hela tiden, men ändå.. Vi vet att dom "rättat till" pegen & att magmunnen är slapp.. men inte onormalt slapp utan det är ca 25% av alla bebisar som föds med slapp magmunn & det opererar man inte förns man vet att det inte växer bort för det är det vanligaste.. PH-Mätningen har vi inte fått svar på än men det kommer.. Tills vidare har vi fått en ny magmedicin (den vi glömde) Nexium heter den & är kusin med losec, starkare än Zantac & ska förhoppningsvis göra underverk med vår lilla refluxkille..

Dagens vikt: 5480g Inte bra.. Vikten går stadigt neråt..

Var på barnmottagningen idag & träffade vår Eva.. En kanonsköterska som inte kommer att vara så poppis hos Sigge då hon kommer att sticka honom minst en gång i månaden med diverse olika vacciner.. Sigge började besöket med en kaskadkräkning i vagnen & Eva fick göra en språngmarsch ner till avdelningen & hämta en skjorta, för mamman & pappan hade ju inte med något ombyte.. Iallafall så fick vi en ny mat att prova (AR AntiReflux) som vi byter till nu under em/natt.. Hoppas oxå att den kommer att göra underverk!!

Vinterns utmaning: att hålla sig borta från Förkylningar, Vinterkräksjuka, RS-Virus & Influensa & mkt mkt mer... Ingen lätt match men vi gör allt vi kan genom att "låsa in oss" & sprita händerna..

Lite om Mathias..
Idag har han ringt HT & skällt.. HT uteblir för många gånger, inte bra.. Tjuvar?? NU sitter han nattvakt i källarfönstret :) Han har oxå haft bilvård hela eftermiddagen.. Så nu glänser den ren & fin till jul :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

VILKA KANON KILLAR. SKIT BRA BILD. LÄNGTAR EFTER ER EXTRA MYCKET DÅ MAN SER DEN FINA BILDEN. SKÖNT ATT HÖRA ATT NI ÄR HEMMA IGEN. HOPPAS MEDECINEN GÖR UNDERVERK. TÄNKER PÅ ER !
KRAM SUSANNE m familj

Anonym sa...

Skönt att ni har kommit hem ;) Hörde av Anneli att ni skulle dit, va roligt. Gud vilket fint julkort på pojkarna. Saknar er kram på er hela familjen!

Olivia

Anonym sa...

Är här och kollar varje dag om ni skrivit nåt mer och blir lika glad varje gång jag ser att ni uppdaterat.. :-D Saknar er..

Hannah sa...

Hej hej...
Skulle precis gå och sova och hittade hit via Freja...
Har tänkt på er och undrat hur det gått då vi va där samtidigt med vår Vera...
Ska gå in och läsa allt imorgon...
Trodde då att ni skulle va därifrån innan oss men hade helt fel...

Kommer följa er nu :-) / Hannah m. Vera Elis och Alma ( och Kalle förstås) :-)