2008-12-22

Lite Ditt & Datt..

Kräkningarna fortsätter men nu är det inte lika mycket som han kräks.. Men det krävs att man vaktar honom, timme in & timme ut följs han av en kräkpåse..

Idag hade vi telefonmöte med en av läkarna i Uppsala, Gertrud. Hon berättade att hon inte fått svar på Ph-mätningarna än.. Men att vi har rätt dos av Nexium sa hon. Nexium får han en gång/dag, 5mg. Annars var hon optimistisk i & med att han ökar i vikt. Säger att detta kommer vi att få leva med tills han växer på sig & blir äldre. Ny telefonkontakt i januari om byte från peg till knapp.. Blir det i Uppsala eller Göteborg?? Beror lite på vart vi kommer att göra en EKG-inspelning..

Sigge är riktigt hård i magen så vi får hjälpa honom att bajsa varje dag.. Har börjat ge honom någon dos av rapsolja igen & hoppas det hjälper!!

I Morgon har vi tid hos Dr. Thomas, tror vi ska göra ett Ultraljud på hjärtat det var ett tag sedan nu.. Sen blir det naturligtvis en viktkoll & hoppas stort på en ökning.. Men med tanke på att han blivit synbart rundare om kinderna så ska väl det inte vara något problem.
Vi ser fram emot besöket!!

Ikväll har jag vart ute & surfat på Södra bergets hemsida.. Vi är ett gäng tjejer som varje år, vecka 6, hittar på nåt skoj över helgen.. Tanken från början var att plocka upp allt man missat med varandra sen "förra året" vecka sex i en fjällstuga i underställ & raggsockor. Självklart ett eller flera glas vin framför en brasa.. Men denna gång röstade man för en spa helg på Södra berget i Sundsvall.. Kan bli riktigt härligt!!
Imorgon ska jag ringa & beställa Stora lyxspadagen!! Ska det va så ska det va!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej! Det låter ju helt underbart med spahelg på Södra Berget. Å det är du värd!!!!

Kram Åsa