2008-12-20

Piff & Puff´s jul!

Nu är den snart här, julen.. Som jag knappt vågat tänka på dom senaste månaderna.. Hur kommer det att bli? Kommer vi vara hemma? Kommer vi att vara borta? På sjukhus eller inte?? Hur blir det för Olle???

Men nu närmar det sig & jag börjag faktisk VÅGA tänka på en jul tillsammans med familjen hos Mamma.. Olle kommer ju att vara extas hela dagen.. Först ska min Pappa med familj komma till oss på grötfrukost.. Sedan bär det iväg till Mormor bra precis till Kalle, hon bor bara ett stenkast från oss så det blir lämpligt att bara ta vagnarna..

Idag har vi klätt granen, tagit fram tomtar, druckit glögg & lyssna på julmusik.. En väldans julstämning.. om man inte tittade ut genom fönstret där det ös regnade nästan hela dagen.. Fy vad trist & för några dagar sedan var det så vackert vitt i hela Hudik.. Jag hade skottat jättefina kanter runt hela gården..

Att klä julgranen är ingen enkel sak att genomföra tillsammans med tre huliganer till ungar.. Det började riktigt bra med Sigge & Axel i gåstol & stora ögon.. Olle var eld & lågor.. Han hängde upp 2 kulor sedan var det färdigt.. Axel började plocka ner dom Olle hade satt upp & då tyckte Olle att det var väl lika bra att ge Axel kulorna på en gång om han ändå tänkt plocka ner dom.. Men Axel kunde ju inte ta emot alla kulorna på samma gång så en efter en kastades ner på golvet som Olle glatt sprang & hämtade tillbaka.. Sixten tittade väldigt ivrigt på sina bröder som bowlade med julgranskulorna.. Kan lova att det liknade Piff & Puffs jul i allra högsta grad!!

Nu sover alla barnen granen är klädd & vi kan pusta ut i soffan..

Har haft ett helt år på oss att hitta en Tomte men vi har totalt misslyckats.. Är det någon som vet av någon Tomte som är ledig vid 17.30-18.00 snåret så kontakta oss!! Han vill vi ha!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej.
Tomten på Överås ställer upp.

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Är det sant?? va glada vi blir!! Mathias ringer under dagen & kollar läget.. Hörs!

Anonym sa...

Hej Tacka vet jag plastkulor!
Blev helt paff när jag hittade er sida...det är ju Olle!. Men vad kul, ännu en sida att följa. Har inte hunnit läsa igenom den än men hoppas att ni har det bra och att allt är bra med lillkillen.
Hoppas nu att ni får vara hemma över jul!
Vi delar på julafton, jag tar fm hos Alice på sjukhuset och Marcus tar kvällen...lagom kul men men huvudsaken är att Wilma får en Jul att minnas!
Kommer nu att hålla koll på er!
Kramar familjen "Ekorren".

ps hoppas nu på massvis med snö!!!

Anonym sa...

Hej på er verkar som ni haft riktigt julmysigt i dag ;) Skulle gärna vela sett när ni klädde granen hahhaahh. Skönt att höra att Sigge mår bra ;) Passa på och njut nu i jul puss och kram på er ;) Ses snart.

Anonym sa...

Skickar en stor JULKRAM och hoppas att ni får en bra jul hemma!

Kram Anne-Lie

Freja sa...

Hej!!

Tack för det fina julkortet! Jag hade redan varit inne och snokat runt på bloggen utan att skriva något... heheheh. Jag skulle föreslagit det för ett tag sen att ni skulle skaffa en blogg - det är så kul att följa sina Ronald polare!

Det låter som vi har samma problem med kräket. Freja har också Nexium och utan den kräks hon som en galning. Hade Sixten fått en peg nu? De har inte föreslagit matpump till er eller? Även om det är bökigt som helskotta så verkar det som att det hjälper. Tyvärr.

Tack för kortet och ha det så bra! God jul på er!