2010-02-19

I diket

I Tisdag åkte jag i diket med bilen för första gången i snöoväder... Vi hade vart i Norrhoga hos farmor & lämnat blommor för hon gjort sin sista dag på strålningen & är klar med sin behandling!!! Härligt jobbat!!! Norrhogavägen till morfar i flatmo men vi kom inte så långt... En högersväng i nerförsbacke & där satt vi fast i diket på vänster sida av vägen... Hela bilen lutade & liksom lån på snöplogkanten... jag & Olle fick inte upp våra dörrar & satt där vi satt... brevid mig satt ju sigge & brevid olle satt ju axel så när Farmor farfar morfar & en granne jobbade för att dra upp oss kunde vi lugt sitta kvar i bilen utan att anstänga oss allt för mycket... Olle blev ju naturligtvis kissnödig & fick krypa ut under Axels stol till morfar & kissa..
-Morfar, här ute finns det inge papper e... Han var nöjd för att slippa torka snorren efter kissat :)

Efter en timma i diket kom vi upp & kunde fortsätta till flatmo, bakom Morfar. Morfar fyllde 53 i Tisdags så vi var där & firade. Good smörgåstårta & god tårta!!!

Allt gick ju bra men vill INTE åka i diket i Ytterhogdal då vi åket till Vemdalen

2 kommentarer:

Bengt sa...

Det var förmodligen en "herrelös" bilförare!!!!

Anonym sa...

Kör lugnt till Vemdalen och hoppas ni får en myyyyysvecka med alla barn, trots vädret! Kramar från Håstahuliganerna. (vi har problem med att logga in, därför kör vi "anonymt" så länge)