2009-04-13

Nu är Påsken över...

Påsken har passerat... Det har vart riktigt mysigt fast pappan har jobbat långhelg... Grillningen i Fredags gick hur bra som helst! Axel sov genom alltihopa, Sixten var vaken & på ett strålande humör, han satt på en filt & vinkade & klappade händerna. Olle poade på med hink & spade.


Allt flöt ju på så smidigt & det har jag alla hjälpsamma & underbara vänner att tacka för!!! Susnne, tack för att du fixade korv åt oss! :) Hoppas Måns hade en bra födelsedag!!!


I Lördags var jag & barnen bara hemma & poade i trädgårde/leråkern.. :) Läntar tills vi får gräsmatta igen!! Olle hittade en mask körde traktor, trehjuling & fylde Axels åkpåse med jord & lera då jag tittade bort... Fy Olle! Morfar var här & målade staketpinnar & sparkade boll med Olle fastän Olle skulle ha bollen & skällde ut Morfar efter noter då han tog den... Ska öva fotbollsvett i sommar :) Haha!







Grabbarna fick Påskägg av Morfar... :)




Olle jobbar...

Igår packade vi vagnen & gick upp till Håstahuliganerna. Vi var ute från kl 10 till klockan 16 & det var sol hela dagen. Vi åt lunch ute & vi hade det grymt härligt! Per Barbro & Cissi kom & drack lite kaffe & hade med sig presenter till alla grabbar. Tusen tack!!

På eftermiddagen/kvällen var vi på middag till Stefan, Linda & Ida med föräldragruppen. Trodde ett tag att vi inte skulle kunna gå & var lite deppad ett tag. Barnvakten ringde & sjukanmälde sig...Vi har ju inte kunnat träffas på över ett år då Sigge vart så dålig så nu hade vi längtat till detta.. Men så ringde vi & sjöng för Siv för hon fyllde år & då sa hon att dom kunde väl komma in & vara barnvakt till smågrabbarna... Såå himla kul att vi fick komma iväg till slut & Olle var duktig trotts att han hade hållt igång ute hela dagen. Vi kom hem strax innan 21. Tack för god mat & trevligt sällskap!!! Tack Morfar & Siv för att ni ställde upp med så kort varssel & på Sivans fördelsedag till på köpe!! Det betydde mycket för oss!!!


Idag regnar det & det är nästan skönt då vi måste vara inne & packa hela dagen... Imorgon åker vi tidigt, hade tänkt komma iväg redan vid 5snåret så vi kommer i tid till Göteborg & kan bädda allas sängar innan det är dax för att lägga sig :)


Idag har Sigge "ålat" typ några centimeter... Det tar sig!!! :)

Inga kommentarer: