2009-04-16

Göteborg

Nu är vi i Göteborg, det kändes nästan som att komma hem då vi rullade in på Ronalds parkering... Det är såå otroligt fin & hemtrevligt här.. Ja, man trivs helt enkelt!!!

Resan hit gick hur bra som helsat!! Vi startade 05.45 & när klockan var 14 hade vi 10 mil kvar & stannade vi för lunch, 2 korta fikapausar innan det 6 inte ett gnäll av någon på hela vägen... Duktiga killar!! Stolt mamma :)
Vi har fått ett rum på vinden brevid våra vänner vilket är jättekul!!! Nu får vi ju chnasen att umgås så mkt vi bara kan medan vi är här! :)

Igår var mathias & Sigge på Sjukhuset hela dagen för vikt, 6970g, längd 65cm, Ultraljud & EKG narkos & NÄS bedömning. Vår "näs"doktor tyckte det var otroligt hur lillnäsan har kunnat växt till sig så bra!! Ena näsborren var som normal sa han & den andra kunde han se några ihopväxta trådar men inget att åtgärda i detta läget.. Skulle det behövas lägre fram så var det ett jättelätt ingrepp. Han sa oxå att om vi var i Göteborg så var det bara att ringa dom & komma en snabbis, för dom ville gärna följa upp detta även om det inte var något problem.
Sååå konstigt att man sa hemma att det var totalt ihopväxt & ett jättekomplicerat ingrepp måsta göras... ??

På kvällen hämtade vi Sushi & käkade då barnen somnat.. Gott!!

Iallafall så fick vi en tid idag 9.30 som vi skulle infinna oss på hjärtdagvården... Vi anmälde oss & man sa att dom inte riktigt visste då ingreppet skulle kunna ske så Sigge fick följa med sina bröder ner på lekterapi i väntan på... Där var vi ett bra tag till vi kände att det var dags för lunch & vi gick allihopa med M & A till gastronomen, sjukhusresturangen & käkade. Så härligt väder i dag så vi kunde sitta ute å äta!! Härligt!!! Sedan tog vi en prom med glass & då klockan var 14.30 fick Sigge komma ner för då var det dax... kl18 fick han komma på operationssal & man kan bli gråhårig av all denna väntan... 19.30 var det klart, Mathias fick komma ner på Uppvaket & hämta ner vår lilla prins på 323, hjärtavdelningen. Operationen hade gått bra förutom att plattan i magen som hållt pegen på plats hade fastnat i matstrupen, men det hade fixat sig & nu var det ingen fara... Mathias ringde nyss & Nu var dom på sal 3, vaksal, där han ska sova ruset av sig inatt & man ska testa så att knappen funkar som den ska innan fi kan åka imorgon... Lite besviken på att han inte får sova med oss men eftersom op blev så sent så är det lika bra att han sover där dom kan hålla ett öga på honom... Lillprinsen som är sååå duktig!!!

Jag har lagt dom andra prinsarna som oxå är duktiga & nu väntar jag på att tvätten ska torka så jag har lämnat dom med barnvakten & sitter i datarummet... Den här gången tog vi ingen dator med oss för att ha så lite packning som möjligt...

Imorgon blir vi väl utskrivna efter ronden gått kan jag tänka & då bär det av till Allum för att handla mat & sedan gå lite i affärer (spingpjucker till Olle som bara har med sig vinterkängor & stövlar) tills peter ringer & vi kan sammanstråla ut till styrsö.. Skönt att va en till vuxen men alla barn & all packning på färjan :)

Vi håller alla tummar & tår för Lillprinsessan att hon snart får bli lite piggare!!! Kämpa på Gumman!!!

6 kommentarer:

olivia sa...

Skönt att höra att allt gått bra ;)
Kram på er

William m.fam. sa...

Men så härligt det låter när ni skriver... Och Sigge vad duktig han är, och för att inte tala om Olle och Axel som följer sin bror och stöttar han. Ja jag har sagt det förr, ni är toppen. Hoppas ni får njuta lite mer av er lilla "semester tur" och att Siggefis nu återhämtar sig ordentligt.. Vi tänker på er här hemma och William hälsar till sina grabbar. Många varma kramar från oss.

Susanne sa...

Hej!
Skönt att höra från er synd på den långa väntan.
Hoppas ni får njuta av vackert väder hos Peter o lite semester.
Kramar Susanne m familj

Anonym sa...

Nu vill vi veta hur det går för er. Hemma igen vet jag men sen ? Är på resa och glömde min mobil, så snälla skiv lite
Fam.

Anonym sa...

Vi ska skriva & uppdatera.. Måste bara lägga in lite bilder i datorn först...
Ses på lördag!

Hanna sa...

Hej!
Hoppas på att allt gick bra i göteborg! Helt otroligt hur Ronald kan kännas så ... hemma! Vi känner precis likadant!
Hur är det att ha knapp nu då? Känns det bättre?
Kram från oss.