2009-04-06

Göteborg, om en vecka kommer vi! Tjohoo

Nu är vi alla sammlade igen!!!! Sköööönt!!!

Med ett Crp på väg ner, idag på 26, ingen nål för antibiotika & ingen temp så hade mathias packat redan innan ronden kom så när den kom stod dom startklar i dörren & tänkte inte stanna en minut till... :) Hem kom dom med antibiotika & en massa packning... Han ska äta antibiotika 10 dar.

Grabbarna fick packa upp & sova lite, sedan packade vi vagnarna & tog en promenad i vårvädret. När vi kom hem fick Axel ett par galonisar & krypa omkring på kruset.. Det var kuligt! Men han blev tokarg då han inte fick äta sten.. Men i den här familjen äter vi inte sten... Olle lekte med dreneringens rekvisita & Sigge var förtjust över att oxå få komma upp ur vagnen för en stund :)

Idag ringde dom från Göteborg & bekräftade att latt var klart! Den 15e ska vi vara på hjärtdagvården för ett EKG UL & näsbedömning. Sedan blir det operation den 16e. Jag längtar!!! Ska bli riktigt roligt & pricken över i är att vi åker dit medan Sigge mår bra & det blir en liten minisemester som vi förhoppningsvis avslutar på Styrsö... Vi får se om Peter hinner lägga nå golv bara.... :) Att Ester, Elsa, Markus & Angela kommer vara där samtidigt är ju ett otroligt sammanträffande! Lite jobbigare operation för er men vi vet att er lilla prinssesa är i rätta händer!! Ska bli så kul att träffa er igen! Olle & Elsa kommer ha såå roligt på lekterapin :)

Men men... Först kommer påsken & då har vi fullspäckat schema, vet inte då vi ska ha tid att packa direkt... Haha!

3 kommentarer:

Bengt sa...

Vi önskar en glad påsk och att allt går bra i Göteborg1 Ingemo och Bengt.

helena sa...

Vilka fina bilder på småfisarna. :-) Vi åker hem idag, hoppas vi hinner ses nåt. Kommer ni till grillning på Ankarmon på fredag? Puss o Kram

angela sa...

Gud vad glada vi blev när vi läste att ni kommer till gbg, känns betydligt lättare att åka dit nu även om vi är sjukt nervösa!!! Glad påsk på er så ses vi snart! Massor av kramar ifrån angela med fam.