2009-04-24

Kommit hem & Kommer ikapp...

Vi har haft det fullt upp sedan vi kom hem, så vi har prioriterat annat än sitta vid datorn... Men nu ska jag uppdatera här lite. Mathias jobbar långvecka i veckan & avslutar med helgnätter nu i helgen, medans har ju Lena varit sjukskriven så jag har haft fullt upp med grabbarna & komma iordning efter vår lilla minisemester i Götenborg. Olle har ÄNTLIGEN börjat på dagis & stormtrivs. Vi har kommit ikapp i garderoberna som behöver lite påfyllning i större storlekar & vårkläder... Helt plötsligt har Olle växt ur allt han äger & har shoppat massor i stlk 104... Tvillingarna har fått kalaskläder, söta skjortor & fina byxor till.
Nu sitter jag här i soffan & pustar ut, har fejat hela dagen inför 1års kalaset imorgon... Jag kan knappt fatta att de som..Det har gått ett år redan, dom har blivit stora i smyg känns det som. Idag var Mamma här & myste med barnen, hon satte Axel på Olles trehjuling & där satt han :)) STOR & STOLT!!
När vi kom hem från Göteborg var hela huset skinande rent, Mamma hade varit i farten & skurat... Jätteskönt!!
Farmor hade oxå varit i farten & Morfar då som hade största surprisen av dom alla... Då vi rullade in på vår gata blev vi bländade av nya fina vita GRINDAR!!
Stort TACK alla för all hjälp!!!

1 kommentar:

bengt sa...

Grattis på 1-års dagen och trevlig sommar till er alla Ingemo och Bengt!