2010-03-24

Lika fast olika... Fattar ni???

Går igenom & rensar i garderoberna... Fram med vår/sommarkläder & bort med höst/vinterkläder... Härligt göra!!!

Stackars Sixten tänker jag... Många som handlar kläder till grabbarna (tack för det!!) även jag, tycker det är roligt med lika.. Det tycker jag med på Axel & Sixten, eftersom dom inte fick vara tvillingar från början utan ifrån varandra typ hela första året så tycker jag det är extra roligt att klä dom lika nu!! Men roligast är lika fast olika liksom, en blå & en grön kille tex... grå/grön...

Nu har ju alla 3 fått mycket lika så nu inser jag att sixten kommer att få gå i SAMMA kläder kläder från då han var typ 1år till ja Olles storlek nu som Sigge kommer att växa i vid 5års ålder typ... Tråkigt så därför kommer det inte bli så mycket att ärva för ska man ärva vill man ärva lite "tuffare" kläder av storebror!! Eller hur!?

Tänk en tröja som Sixten fick då han var 6månader har han precis växt ur & kan börja ha lika tröja som Axel fick som är en stkl större. Sammtidigt som axel växt ur sin har ju Olle växt ur sin likadana tröja som nu ligger & väntar på att bli ärvd av killarna bara det att dom redan haft en/två omgångar av den redan...

Om 2 år har Sixten oxå vuxit i stlk 92/98 & skulle kunna ärva den 3e & sista sorten av samma tröja... Fattade ni det??? Tråkigt va!!!

Nä nya tag på garderoberna nu... Olle måste få lite coolare kläder i sin garderob.. han fyller ju ändå 4 till hösten!! det ska vi ta tag i då vi kommer hem från utlandet!!

Detta skriver Mamman som älskar att shoppa... Hehe!!

2 kommentarer:

Lindqvistarna sa...

Wiggo valde coola kläder idag på H&M. Spiderman, Blixten samt Darth.
Prova ni med!

Farmor sa...

Det var ett litet tips hädanefter blir det olika storlekar olika färger fast nån gång blir det nog lika iallafall :))