2009-05-18

Gävledala 19.15

Ikväll eller imorgon 19.15 kommer vi att medverka i Gävledala svt1. Hur blir det för oss om sjukhuset läggs ner?? Hemska tanke!!!

5 kommentarer:

Bengt sa...

Vi hejar på er! Hoppas att ni kammade er före inspelningen!!!! Häls. Ingemo och Bengt.

Jessica sa...

VA BRA NI VAR!!!! Som alltid förstås om man ska titta tillbaka på allt ni varit med om det senaste året. Men det är inte alla som skulle kunna förmedla det så bra på TV som ni gjorde!!!!! Nån politiker måste väl ta sig samman och föreslå t ex en höjning av skatten istället.......fattar inte varför man inte tar den diskussionen först istället för en sån helkorkad idé som det här. Men det klart det är ju val nästa år (tror jag)så det är väl en känslig fråga......Går det här korkade förslaget igenom så tror jag i och för sig att det i slutändan kan bli än känsligare för de som står bakom beslutet.....Nej usch kan det bli mer trist just nu.....inte mycket som går i rätt riktning i Hudik just nu- när vänder det?
Hur som helst så var ni supertoppen på TV!!!!
Stor kram från Håckstaviken

Susanne sa...

Hej!
Fick se hela inslaget på tv o ni gjorde det jätte bra.

Vi syns i borgarparken på fredag.

Kramar Susanne

Freja sa...

Nu börjar jag bli orolig att det har hänt nått!! Det var så länge sen ni skrev!

Anna sa...

Hallå där! Fick just höra av farmor Karin att ni haft stordop. Det vill vi här ute i omvärlden också veta ! Jag har varit orolig att det hänt nåt tråkigt....
Jag har följt er blogg ganska länge nu, har själv en svårt sjuk son, även om han är halvvuxen nu. Har inte haft ork att skriva blogg själv men känner mig stärkt att följa er kamp. Man är inte ensam i sin situation. Kanonbra med teve-inslaget. Vi måste kämpa för Hudiks sjukhus. Vår Kalle låg på barnavdelningen i Hudik i 1 års tid. Vad hade hänt med vår familj om han legat i Gävle?
Jag hoppas att ni får tid att skriva lite i bloggen igen.
Hälsningar Anna