2009-05-09

En hemma dag..

Idag har vi haft en hemma dag.. Klev upp 04.57 med Sixten.. Han e en skaplig klocka på 5 slaget.. Otroligt.. Fixade o donade som vanligt o sen ut med dem i vagnen för att sova.. Sigge har kräkts med jämna mellanrum hela dagen.. Stackarn..

Håsta huliganerna kom förbi o spelade TV-spel en sväng medans vi vuxna drack kaffe.. Alla utom pappa Peter som naturligtvis ska krångla till det med te!! :)

Farmor kom på besök med lunch som vi slevade i oss när grabbarna vaknade.. Axel äter som en häst o ska absolut ha samma mat som pappa.. Idag fick han "farmors pasta carbonara" mmm gott som bara den.. Efter lunchen drog jag iväg på en löp runda mot Idenor medans grabbarna lekte med farmor.. Axel ökade på gå-träningen med ytterligare 3 steg.. Sigge ställer sig i kryp ställning men kan inte riktigt än komma iväg.. Ska bli kul o se vad som händer med pump väskan när han drar iväg längs golvet.. :)

På eftermiddagen kom Mats med mat.. Grabb grillning stod på menyn.. Fläskfilé, potatiskulor, sallad o bea.. Självservering o vin+öl till maten.. KANON!! Käkade framför travet i soffan o sen kikade vi på Robinson.. Helt perfekt utan krusiduller o svårigheter.. En grabb middag med andra ord!!

Morfar och Siv kikade förbi o hälsade på grabbarna!! Dom riktigt myser när det kommer besök!

Dagens absolut bästa nyhet var att Olle vaknade upp feber fri!! Jippi!! De har badat o solat!! Tack för det!!

Nu blir det kojen!! Uppstigning 05:00.. Sleep well!!

3 kommentarer:

Jessica sa...

Skönt att höra att det verkar lösa sig för Olle så han hinner plaska lite innan han måste åka hem! Och grabbveckan verkar ju lösa sig till det bästa trots host, snor och kräk. Fattar faktiskt inte hur de lyckas med den där inbyggda klockan.....Idas är på ca 5.30 ibland 6 och då är det ju nästan sovmorgon.
Hälsa familjen! Stor kram från Håckstaviken där den största nyheten är att Ebba lärt sig cykla själv för några veckor sen och då helt plötsligt ska det cyklas jämt! Annat var det förr när man skulle truga för att få henne med ut och träna en liten liten stund...

Mathias sa...

Låter kul med cykel!! Vad tiden går fort!! Ser att det inte är ngt vidare fiske för gubbarna.. Tråkigt.. Dom har ju skoj ändå som sagt!! Hälsa hela familjen!!

Olivia sa...

Skönt att höra att Olle har repat sig, vilken otur. Hoppas det gått bra den här veckan med smågrabbarna, du verkar ha fixat det galant hinner tom datera här ;)
Jätte kul att du skriver Norran. Ha det mysigt nu med herrarna och snart kommer resten av familjen hem kram på er alla