2009-12-10

Vägning

Vägning idag på barn som alla Torsdagar.. Jag & grabbarna går direkt efter att vi lämnat storebror på dagis, spar en av & på klädning så... :)
Gick ju ganska bra hade gått up liiite till 8700g. Idag börjar vi om med en ny lång antibiotikakur & hoppas den ska hålla "äckel"slemmet borta så vi kanske kan minska ner ännumera på kräkningarna. Som tur är har det blivit mycket lugnare på nätterna med kräkningar & det nog tack vare att vi fått orning på bajseriet... Sköönntt! Nu får jag faktiskt väcka dom små liven om vi ska hinna på dagis i tid till kl 9.

Efter vägning gick vi raka vägen till mitt jobb & hälsade på, var ju längesen nu & grabbarna har aldrig fått följa dit upp. Mysigt att träffa alla & jag tror inte det blir så hemskt att börja jobba faktiskt, men det dröjer ju ett tag än... Dagis från Augusti, vi får se om planen håller!?!

Efter dagis gick vi upp till Melvins dagis för att titta på Luciatåg sedan blev det fika hos kussarna på höjden... Vi har inte träffats på över en månad för dom har varit sjuka så idag tog vi igen det & stannade på middag oxå ;) Olle som pratat om att få komma upp till Edvin & Melvin bröt ihop då vi skulle gå hem. Vi körde rally med vagnarna hem & han precis till kalendern så då blev det bra ign.

Nu laddar vi för luciatåg på vårt dagis imorgonbitti 8.15 ska Tomtenisse Olle infinna sig redo med den finaste sångröst han kan plocka fram... Hoppas han inte sätter sig på tvären imöra ;)

Håller tummar & tår för vår älskade farmor som åker till Gävle för sin SISTA cellgiftsbehandling imorgon... Vi filmar lussetåget så du kan titta senare... :)
Nu natta!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Va bra att det blev uppåt på vågen och att nätterna blivit lugnare. Ja idag var det lusse tåg med Olle . Vi längtar efter att få se filmen. Kram på er alla vi syns på söndag det blir farmors köttbullar med gräddsås, pappa har beställt
farmor o farfar