2009-12-08

Att handla på Ica Maxi med familjen blir inte riktigt som man tänkt sig...

Jaha... Så har vi vart på Ica Maxi & gjort bort oss då... Piiinsammmt!!!

Började med att vi åkte utan att skriva lapp... Äh det går nog ändå sa jag & vi gissade oss till vad som behövdes, blev nog inte alltför mycket fel... När vi kom till Maxi upptäckte vi att vi glömt Dom Röda stora packkassarna... Då skulle vi vänt & åkt hem utan att handla men det gjorde vi inte... Vi tar å packar i plastkassar då för vi köper ju ändå såna till soporna så... Sagt & gjort plastkassar blev det, en varsin vagn med en varsin unge (olle var på dagis). Redan vid brödet sa jag att det är jag som vet vad som ska handlas så jag håller i scannern! Det gjorde jag oxå hela vägen... Vägde scannade grönsaker & sedan gick vi vidare till mejeri, flingor & sedan sa jag åt mathias att hämta kyckling. Blöjor & barnmat... Då, men nästan aldrig annars, så BAJSAR Sixten... Det luktade APA & förstod att det kommit ett jättelass... Får ta det ute i bilen måtte det inte bli ngn avstämning nu då allt ligger huller om buller i vagnarna... Tog deo lotion & tvål... mathias sprang & hämtade toa & köksrullar & jag bad om saffran & väntade vid kassan för att lämna scannern & betala... NATURLIGTVIS så pep det ju för AVSTÄMNING... Va!?! Hur kan man ha sån otur???

Till & med kassörskan verka tycka det skulle bli lite struligt... Och i samma veva inser mathias att jag glömt scanna Kycklingen som han hämtat tidigare... fanfanfan! Kände oss båda som två små snattare... Iallafall så började vi packa upp alla varor & det gick bra, avlarmade en julklapp, & började packa... men när gurkan kom upp på bandet ha¨de ju den inte någon sträckkod för alla dom lapparna brukar ju jag lämna på vågan av någon väldigt dum anledning... Så ingen av grönsakerna hade ju någon stäckkod för avstämningen, ytterligare en peronal blev "inkallad" att väga alla grönsaker igen & vågen vid kassan visade ju inte exakt som den jag hade vägt på...

Hela tiden sitter Sixten i sitt bajs & luktar illa, som tur var kom det ingen kräks vilket det brukar göra då han har bajs i blöjan..

Allt betalt å klart & då kom kassörskan på att vi inte dragit in saffranspåsarna som hon gav mig innan allt detta...

Nu fick vi ju ett minus på kycklingen & kommer att få avstämning LITE oftare.. KUL!

Hmm... Kanske ska handla på Prix nästa gång....

8 kommentarer:

Peniz sa...

Hahahahahahaaha! Får hoppa in nån dag ser ja :) Händer nog fler än er. PÖSS

William m.fam. sa...

hahaha jag tror väl... ni lyckas då med allt...Inte så konstigt heller att ni missa en lite kyckling av allt som ni säkert handlat...ni gör det så bra med allt som ni fixar och donar med. Kram.

Anonym sa...

Det kommer nog att finnas material till en bok om ett par år !!!!
Kram morfar

Anne-Lie sa...

Host, host.. jag tycker att det är fantastiskt att ni delar med er av detta.. :)
Och morfar har nog rätt.. det finns nog material så det räcker för en bok..
Kram till er alla fem!

Bengt sa...

Kommer inte på fråga att ni ska handla på COOP, sök upp Ingemo så hjälper hon er! Ingemo och Bengt.

Anonym sa...

Hahahahaha Jag tror det ligger i släkten. Vi åkte också på kontroll sist. Noga hade jag scannat in hel full vagn med varor och så kom man till kassan och pip kontroll. Ut med allt på bandet igen , jobbigt så tyvärr Bengt idag blev det Coop Extra och det gick jätte smidigt.
Farmor & Farfar

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Vi är ICA trogna Bengt skulle ALDRIG handla på coop... bara om det fattas en mjölk eller så om man är i krokarna... man behöver ju inte scanna på ICA om man inte vill... Men det kommer vi fortsätta med, så himla smidigt!! Det känns ju bara lite pinsamt att man missade en vara... Tjo

Bengt sa...

Tur att att du finns Erica och att Mathias inte vansläcktas!!!! Vi ses på MAXI!!!!