2009-10-16

En bra dag!!!




Förra Fredagen var vi på stan för att inhandla vinterskor till Olle & Sixten. Vi kom hem med det vi skulle ha men allt slutade i katastrof & Olle blev buren hela vägen hem ylandes & skrikandes.
Han krånglade hela tiden i skoaffären & då vi skulle betala från OLLES Spindelmannenportmonä (hade ju fått pengar av gammelmormor till vinterskor) bröt han ihop & la sig på golvet. Han skrek & sparkade som säkert alla 3åringar kan, men man tror att man är ensammast i hela världen om denna händelse då det händer... Han skulle iallafall INTE lämna bort sina pengar till någon!!!
Idag tog vi revansch på förra Fredan (vet allvarligt talat inte hur vi vågade) men vi klädde på alla ungar i regnkläder, det öste ner, och gick ner på stan... Nu skulle vi handla overall åt Olle & jacka åt Sixten. Hade förberett Olle redan igår & frågat vad han ville ha för färg på sin nya overall
-En rosa overall vill jag ha! (Olle är inne i en rosa period & vill gärna titta på balettdansande björnar & Den lilla sjöjungfrun mm.. till Mathias stora förskräckelse.. Men Olle Batman då??? Nepp... Hehehe :( Iallafall så lovade jag honom en röd om vi skulle hitta någon, tycker det passar bättre än rosa till en kille... Vi började på Intersport, där fanns det gröna & svarta Didriksons som var hyfsade, men jag är lite osäker på det märket sen innan... Men vi la undan en svart med gröna detaljer som Olle kunde tänka sig...
Vidare in på HM för en jacka till Sigge ( Finns redan en till Axel efter Olle som han för övrigt fått från vår hustomte Krille, jättefin!! ) Vi hittade en likadan fast en ljusare färg som vi slog till på! :)
Fram med en femkrona & löpning till toa, Olle var kissnödig... NU! Det gick bra, inte droppe i kallingarna... :)
Sen kom vi in på TeamSportia & DÄR hängde den, Olles Overall... En röd fin Didriksons som passade som handen i hansken. Olle är jättefin i rött!!

Köpte en varsin korv innan vi drog & fika glass på fyren. Konstapeln Ehrenbrand kollade så allt gick rätt till med glassen, tyvärr var Olle så uppslukad av glassen så han missade att det stod TVÅ poliser vid vårt bord... Det gjorde inte Sixten, han blev nog så tills sig så han började äta glass... Eller iallafall slicka massor på glassskeden, ordning & reda!!! Avslutade dagen med en tur runt i Albins leksaksaffär. En kanondag på stan!!! Skönt!!! :)
Sixten har varit jätteduktig idag & åt 4-5 skedar yoghurt i morse, självmant! han tyckte det var gott såg det ut som.. :) Tuggade även på ngn flinga. När vi käkade korv ville han oxå känna smaken & jag fick lägga korven mot hans läppar utan att han hostade eller kräktes... Toppen!! Sedan glassen & lite pepparkaka på em då Mormor & gammelmormor kom på fika... Suveränt! en bra dag idag alltså som man alltid hoppas & tror ska fortsätta medan nästa dag kan ju va helt annat så det är bara att njuta när det bjuds på bra dagar!!!

8430g igår så nästan 100 upp igen :)) syns faktiskt på lillrumpan som börjar få ngt litet veck här å där!! :) PÅ måndag är det dax för Svininfluensavaccin för Sixten. Olle & Axel får vänta tills dom blir kallade på BVC.

Nu ska jag börja med middagen, blir rotsaker i ugnen med en köttbit & nån go sås..Kantarell kanske eller enkel bea?? Sedan är det IDOL ett glas vin/te & cheese doodles.. Mmmm..

Trevlig helg alla!!

2 kommentarer:

Susanne sa...

Hallå!
Olle ser kanon snygg ut i sin nya overall. Måns älskar kläningar... hälsa Mathias det.

Hoppas vi snart får träffas.

kram Susanne

Här är vi!! Norin/Lindgren sa...

Hahahah... Ja det ska jag hälsa!!! Hoppas ni mår bra å att det gick bra på Me&i partyt idag!! Kram kram