2009-07-05

Sjukstuga

Kanske att vi börjar på att se slutet på denna superlånga sjukperiod nu.. Hoppas!!
Alla hade ju feber före midsommar vilket försvann över midsommarhelgen för att komma tillbaka elakare än någonsin i börja på veckan efter... Axel med tokhosta feber & rinnande snor, likaså Sixten vilket utvecklade i en lunginflammation så vi blev inlagd i 3 dygn... Intravenöst antibiotika & sedan mår Sigge som en liten prins. Olle har varit jätte fökyld & haft ont i öronen & i Fredags tyckte jag det fick vara nog & tog med honom till dagjouren & fick antiobiotika för dubbelsidig öroninflammation så han börja bli bättre nu... I morse då Mormor frågade honom om han var bättre i öronen så svarade han - Ja, jag är alldeles jättebättre i öronen nu! :) Men han är hur sliten som helst, att ha 39 i feber i över en vecka är slitsamt & kommer nog visa sig ett tag framöver... Olle är som en tickande bomb, skör som få & MAMMIG...

Just nu går det frammåt för Sigge med maten... i förrgår åt han lite, & då menar jag LITE, kräm, glass kanelbulle & ostkrokar.. Ingen super lämplig meny för en ettåring men Sigge går en annan skola än matglada barn... :) Idag då vi åt middag fick han mango med yoghurt av mormor som han mumsade på.. Såg ut som att han gillade det :) HAN GAPADE FÖR SKEDEN!!! har väl aldrig hänt för... Hoppas det håller i sig!!!

Sjukhusvistelsen som varit denna gång har ju inte vart alltför trist då vi slapp sitta med syrgas, då är vi ju inte låst på rummet utan vi har vart hemma mellan han skulle ha antiobiotika var 6e timma... Så skönt med gångavstånd till sjukhuset!! Tänk om dom lägger ner... Herregud va långt det blir hem till brorsorna då :( För då blir vi skickade till Gävle sjukhus... FY!!!

LÄGG INTE NER VÅRT SJUKHUS!!!

4 kommentarer:

Hannah sa...

Lunginflammation hade ju Vera för ett tag sen oxå och det va ju ingen lek, bland det värsta jag varit med om.

Men nu har hon ju fått den första av två vaccinations-sprutor mot det som tydligen va ngt hjärtopererade faktiskt "borde ha"

Det va BVC som informerade mig om och sen va det bara att fråga på sjukhuset om det kanske va aktuellt och då va det bara att komma dit och få den.

Men det kanske Sigge redan har fått?

Susanne sa...

Skönt att höra att ni piggat på er!
Hoppas ni får vara friska nu ett tag. När är Mathias ledig nästa gång? Johan jobbar två veckor till...
Vi kanske kan höras på telefon i morgon eftermiddag
Kram Susanne

Anonym sa...

Vad man blir glad när man får se och höra att Sixten börjar att intressera sig för lite mat i munnen. Jag såg själv när han åt både ostbågar o lite bulle. Lite i kul i all sjukstuga. Olle såg också lite piggare o gladare ut i går han hade så kul med mormor när dom gjorde figurer i modellera. Blev jätteglad när han fick smultron som farfar hade plockat. Det händer andra saker också hos Lindgren /Norins också, bygge på gång! Hoppas på lite bilder snart.
Kram till er alla från farmor.

bengt sa...

Taklagsfest????? Häls.Bengt.