2009-07-16

En dag på stranden...

I måndags förmiddag vid 11tiden sa Mathias helt allvarligt & seriöst med en svettpärla i pannan...
-Erica, har Lena haft EN veckas semester nu eller??
Hahah... Vilket önsketänk, Lenas semester som då bara pågått i 2 timmar... Tror det var en extrem tidig morgon då & en grymt kladdig & grisig frukost som kändes som en vecka lång..
Han fick ju en hyfsad käftsmäll då jag sa att
- Mathias, hon har haft ca 2 timmars semester.. Hihihi!!! 4 veckor kvar...

Veckan har vart hyfsad men man märker verkligen skillnad mot att vara "en kort"... Igår tex hade vi en kaotisk dag på stranden. Tre ungar & en trött pappa som hade vart på Sigge Hill kvällen innan... Axel & Sixten började med att sova dryga timmen & det var ju räddningen. Under tiden han jag bada & gräva lite med Olle & stoppa i honom lite korv & köttbullar, då Sixten vaknade var han överförtjust över att vara på stranden & tuggade även han glatt på en kallkorv :) Axel allätare fick vi skölja munnen på flera gånger som tyckte att det funkade lika bra med sand att äta som med kallkorv :)
Sedan vet jag inte vad som hände, men Olle fick fnatt & började pinka revir lite här & där... Hörde vid ett tillfälle tex att Mathias pratade med honom & sa - Olle, man springer inte fram till folk som ligger & solar & kissar vid deras filtar! senare fick han fnatt igen & la en "jättelasskorv" som han kallar det, mitt på bryggan.... Det väldigt tråkiga var att vi inte han ta bort det förns en liten stackare tog sig en munsbit & insåg nog att det inte var Marabou choklad han smakat på.... USCH!!! FY VA DÅLIGT SAMVETE JAG HAR!!!!

Det var första gången som Axel & Sixten var på en strand & vi oxå som 3barnsföräldrar eller ja, ensamstående 3barnsmamma skulle man ju kunna säga... Hmm ;:) Så denna gång blev det ingen kortknäppning. Det får bli nästa strandbesök, men det besöket väntar vi med!!!

Mathias drog på jobbet vi 13tiden & Väl hemma sov Olle i bilen över en timma & grabbarna var nöjda med att sitta i sina matstolar & äta kex som muta, vilket jag var glad för då. Macke som hjälper oss med att bygga vår altan var inne & fixade det sista med altanöppningen & det var byggverkstad & sågspån överallt :) jag han iallafall packa upp Fixa pannkakssmet sopa lite mm. när Olle vaknade käkade vi ungspannkaka... Sedan dammsugning & badning/nattning av barn... Avslutade dagen med en låååång dusch & moppa golv...

2 kommentarer:

Jessica sa...

Kämpa på Erica! Nästa besök på stranden blir säkert bättre. Kom till Håckstaviken och bada på vår badplats nästa gång för där finns både gräsmatta och några extra händer och ögon att låna ut om ni har lust!

Stor kram från Håckstaviken

Elin och Peter sa...

McDonald's incidenten kanske inte var så farlig... Ha ha! KRAM!