2009-11-20

Det är slut på veckan det är dax för Fredagsmyyyyyyssss!!!!

Längsen nu igen...

Det är Fredag, har haft lite Fredagsmys med Farmor & farfar. Vi fikade rabarberpaj, mums!!

Hela familjen är vaccinerad nu, skönt!!! Jag hoppas att ALLA tänker vaccinera sig!!!

Olle har faktiskt en spurta kvar men vi andra är klara.. Både jag & Mathias hade tokfrossa samma kväll & lite flunsavarning dagen efter... tvillingarna tog det lite hårdare, iallafall andra sprutan. Sigge fick 40 i feber & hade frossa så han låg & skakade i min famn på kvällen & Axel fick jordens hosta, vill inte ge med sig. Var på barn igår & inhalerade med honom. En ny läkare lyssnade & tittade på honom & konstaterade att han lät väldigt asmatisk. Vi kör på med pulmicort här hemma... grabbarna har oxå dragit på sig ngn förkylning, snorar som få & Sigge kräks ju nåt enormt :( Sixten har vi fått hjälpa flera gånger med Microlax nu för han fixar inte att bajsa själv & blir förstoppad... vilket oxå leder till ännumera kräkningar.... På måndag är "vår" doktor tillbaka efter en veckas sem & då ska vi ta tag i detta!!!

Sixten har ju varit duktig på att gå upp i vikt i höst men stått stilla nu ngn vecka igen men igår hade han ökat 110g på en vecka Skööönt!! Men man kan ju undra om det var 110g bajs som vägde????

Axel har klivit över 10kg vallen & väger nu 10440g Storkillen våran...

Här hemma håller vi på att renovera, utnyttjade priset jag vann i våras som Hudiks bästa Mamma & fick ett rum tapetserat, men inte allt vi skulle tapetsera så min underbara & duktiga pappa har varit här å hjälpt oss. Många dagar har det blivit å det har varit riktigt mysigt att han har varit här så mycket för annars tittar han oftast bara in en snabbis på väg hem efter jobbet... Tack pappa!!!

Lägger väl in lite före & efterbilder när allt är klart... det blir ju en grym skillnad :)

Nu fortsätter vi med fredagsmyset!!!
Ha en trevlig helg alla!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen, tack för uppdatering det är så härligt att läsa.
kram från oss som var på fredagsmys

bengt sa...

Hej "mysisar"! Roligt att höra av er,och att er mysfarmor och mysfarfar mår "hyfsat"! Ingemo och Bengt.