2009-09-14

Skogen...

Ikväll när jag skulle städa undan dagen bara "föste" jag ihop alla leksaker med foten, tänkte att imorgon ska Olle iväg på dagis & grabbarna sover ju några timmar på förmiddagen så då hinner jag med att plocka lite... Ska även rensa & kolla av höst & vinterkläder till grabbarna...

-Mamma idag har varit en bra dag! Är en skön kommentar från Olle då vi läser saga på kvällen :) Den kommentaren fick jag ikväll...GOUNGE!!!

Andra sköna kommentarer under dagen:

-Mamma jag älsker dig! Jag älsker Pappa & Jag älsker Lena!

-Mamma jag älsker vara i svampskogen & vilken tur att vi plockar svamp så vi kan koka lingonsylt!!! ?!? vet inte riktigt hur han tänkte då...

Jag frågade Olle i morse vad han ville göra idag efter lunch, mellis i skogen eller i borgarparken? (i borgarparken finns en jätterolig upp piffad lekpark) Han valde rätt!!! SKOGEN & jublade :) Så efter lunch bredde jag ostmackor & kokade varm choklad, gott i skogen. Vi gick bara till slingan, busade & gömde oss... Men va va det där... ? Jo det var Trattisar!! Hämtade en av Sigges kräkpåse (oanvänd) & fyllde den med härliga Trattisar. Olle fick en egen kräkpåse som han fyllde med andra fynd som kottar stenar pinnar mm. Kul tyckte iallafall han & det är ju huvudsaken! Alla ungar kom hem blå & sotig runt munnen, blå av blåbär & svart av eldstaden. Det bästa av allt är ju att Sixten oxå är skitig när vi kommer hem!!!!

Fan fan fan för att jag glömde kameran hemma :(( Vi måste tillbaka! ;)

Som sagt... Idag har varit en bra dag!!!! :)

1 kommentar:

Jessica sa...

Va ett tag sen jag va in. Kul att höra att allt går så bra nu! Måste försöka ses nån gång men Ida är lite småfebrig och snorig som vanligt så det får väl bli lite längre fram. Vi var till Styrsö i helgen och hälsade på kusinen er. Det var himla mysigt och underbart väder vilket innebar segeltur på lördagen. Håkan var i extas och Ebba tyckte att Peter lutade båten alldeles för mycket. Inte illa att packa ner 3 ungar och fyra vuxna i båten och sedan segla över 2 timmar sammanlagt. Hjalmar klättrade för fullt på klipporna så lite svettigt blev det allt för mamma och pappa.
Hoppas allt fortsätter i samma goa takt och att vi kan ses nåt framöver!
Stor kram från Håckstaviken